Kosmetický stolek Hello Kitty Smoby s otevírací zásuvkou a 5 doplňky světle růžový

Popis produktu

Smoby dětský kosmetický stolek Hello Kitty je ideální pro každou malou parádnici, která touží mít svůj vlastní moderní kosmetický salon. Má krásnou tmavě růžové barvu a obsahuje velké polohovatelné zrcadlo. Dětský kosmetický stolek se zrcadlem a velkým množstvím doplňkem je ideální pro všechny holčičky, které chtějí být krásné po celý den a sní o vlastním zkrášlovacím salonu. Rozměry dětského kosmetického stolku Hello Kitty jsou 46*28*44 cm. Kosmetický stolek pro děti Hello Kitty má moderní a pohádkový design a je ozdoben obrázky oblíbené a veselé kočičky Hello Kitty. S kosmetickým stolkem Hello Kitty si vaše holčička může udělat vlastní zkrášlovací salon kdekoliv.

Kosmetický stolek pro děti je vyroben z kvalitních materiálů, které jsou zárukou bezpečnosti pro vaše děti. Díky kosmetickému stolku Hello Kitty zažije vaše holčička velké množství zábavy. Smoby je francouzská renomovaná společnost na výrobu hraček, které se vyznačují vysokou kvalitou, odolností použitých materiálů a bezpečností hraček. Hello Kitty kosmetický stolek je krásné světle růžové barvy, která je kombinovaná spolu s bílou barvou. Kosmetický stolek pro holčičky je bez podstavce a je možné ho položit kdekoli na stůl a jednoduše přenášet. Velké růžové zrcadlo je vyklápěcí a dá se pohodlně nastavit jeho poloha. Pod zrcadlem se nachází vyklápěcí úložný prostor, ozdobený mašličkou.

Pultík na dětském kosmetickém stolku obsahuje velký obrázek Hello Kitty a také dva malé boční pultíky, jejichž horní kryt se dá odsunout a pod ním se nachází úložný prostor na šperky a jiné doplňky. Detský stolek Hello Kitty obsahuje i uzamykatelnou zásuvku na klíček, takže všechny cennosti a šperky bude mít vaše princeznička v bezpečí. Doplňky ke kosmetickému stolku tvoří růžová čelenka do vlasů, prsten s obrázkem Hello Kitty, růžový hřebínek a dva růžové flakonky na voňavku různé velikosti, stejně s krásným obrázkem roztomilé kočičky. Dětský kosmetický stolek potěší každé děvčátko, které se rádo zkrášluje a parádí. Je vhodné pro holčičky od 3 let. Díky svému krásnému a modernímu designu bude kosmetický stolek Hello Kitty ozdobou každé dívčí pokojíčku.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu46*28*44 cm
Rozměry balení32*13*46 cm
Balení v kartonu A/NAno
Barvarůžová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.