Kosmetický stolek Enchantimals 2v1 Smoby se židličkou a 10 doplňků

Popis produktu

Kosmetický stolek se židlí 2v1 je nádherná hračka pro všechny holčičky od 3 let, která pochází z dílny renomovaného francouzského výrobce Smoby. Dívčí kosmetický stolek je vyhotoven ve fialovo-modro-červené barevné kombinaci, a navíc je ozdoben ornamenty, takže působí velmi příjemným a něžným dojmem. Vyobrazený motiv Enchantimals přináší dívkám krásné obrázky kouzelných hrdinek s jejich nerozlučnými zvířátky, žijícími v magickém lese Everwilde, plném fantazie a kouzel. S tímto motivem si oblíbí holčičky kosmetický stolek na první pohled a vydrží si s ním hrát dlouhá léta.

Kosmetický stolek může vaše holčička použít také jako kosmetický stolek a kadeřnictví zároveň. Stolek se dá používat i samostatně a dá se jednoduše sundat z podstavce. Velké zrcadlo lze otáčet a je vyrobeno z velmi kvalitního materiálu, bezpečného pro dítě. Holčičky se potěší i bohaté sadě doplňků, mezi nimiž najdou 3 prstýnky, náramek, 2 hřebínky, flakonky, náhrdelník a čelenku. Doplňky v růžovo-červeném provedení s obrázky je možné po hře uložit do 3 funkčních zásuvek. S touto kosmetickou sadou zažije holčička množství hodin výborné zábavy, přičemž si může hrát spolu se svými sourozenci a kamarádkami.

Kosmetický stolek je vyroben z prvotřídních plastů, které jsou na dotek jemné, sametové na dotek. Oblé hrany zaručí dětem při hraní bezpečnost. Díky čtyřem pevným nohám je stolek stabilní. Pracovní plocha dívčího stolku je fialová je ozdobena obrázkem Enchantimals. Výška stolu je 94 cm a celkové rozměry stolku jsou 49*36*94 cm. Součástí balení je také dětská židlička v modro-fialovém provedení s výškou 28 cm a nosností 50 kg.

Kosmetický stolek s doplňky rozvíjí u malých dívek představivost a fantazii. Vaše malá dcerka se naučí zacházet s jednotlivými doplňky a rychle zjistí, k čemu slouží. Spolu se svými kamarádkami se mohou zkrášlovat, vymýšlet nejvhodnější kombinaci doplňků, přičemž se zlepšují jejich komunikační schopnosti, jemná motorika a rozšiřují si slovní zásobu. Kosmetický stolek se židlí Smoby je hračka, která všestranně rozvíjí každé dítě.

Renomovaný francouzský výrobce Smoby vyrábí kvalitní plastové hračky pro děti již celá desetiletí. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Hračky Smoby představují tu nejlepší volbu pro každé dítě.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu49*36*94 cm
Celková výška94 cm
Rozměry balení49*19*64 cm
Celková délka49 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost2,4 kg
Nosnost50 kg
Barvafialová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.