Kosmetický stolek Disney Top Frozen Smoby s 5 doplňky akvamarínový

Popis produktu

Dětský kosmetický stolek Top Frozen Smoby s oblíbeným motivem Ledové království potěší každé děvčátko jako dárek k narozeninám, k Vánocům či jen tak, z lásky. Kosmetický stolek v krásné akvamarínové barvě je určen pro holčičky od 3 let. Na kosmetickém stolku jsou vyobrazeny princezny Anna a Elsa, oblíbené hrdinky z oblíbené pohádky. Kosmetický stolek si dítě může položit na zem nebo na nízký stolek tak, aby ho měla vaše dcerka pohodlně před sebou a nic nerušilo její hru na princeznu, která se chystá na svůj první pohádkový ples.

Dívčí stolek má praktické zrcadlo, které je vyrobeno z kvalitního materiálu. Kosmetický stolek pro dívky obsahuje sadu 5 doplňků dvě lahvičky na parfém, hřeben na vlásky, čelenku a prstýnek. Všechny doplňky jsou vyzdobeny motivem Frozen. Když si holčička dostatečně vyhraje, může si odložit své kosmetické pomůcky do 3 šikovných zásuvek, nacházejících se pod zrcadlem. Rozměry dětského stolku jsou 49*36*51 cm, přičemž celková výška stolku je 50 cm.

Francouzský výrobce Smoby vyhrává kvalitou svých hraček a elegantním designem, který milují děti po celém světě. Všechny výrobky od Smoby podléhají přísné kontrole ve všech fázích výrobního procesu a splňují i ta nejvyšší bezpečnostní kritéria. Smoby je renomovaný francouzský výrobce plastových hraček pro děti.

Vlastnosti

  • elegantní francouzský design
  • zrcadlo
  • praktická sada 5 doplňků
  • úložný prostor
  • motiv Disney Frozen
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu49*36*50 cm
Celková výška50 cm
Rozměry balení38*13*49 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost1,3 kg
Barvaakvamarínová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.