Kosmetický stolek Disney Princezny Smoby 2v1 s židličkou a 10 doplňky růžový

Popis produktu

Smoby kosmetický stolek pro děti přichází s oblíbeným motivem Disney Princezny, který je určen pro všechny malé holčičky od 3 let. Atraktivní růžovo-bílý design s nádhernými dekoracemi a pohádkově tvarovanými díly nadchnou každou holčičku a nebude se chtít od svého nového kosmetického stolku odtrhnout. Dětský kosmetický stolek je velmi stabilní díky své důmyslné konstrukci. Kosmetický stolek pro děti spolu s pohodlnou židličkou vytvoří pro vaši dcerku skutečný ráj, který jistě využije na své zkrášlení.

Všechny plastové díly na kosmetickém stolku jsou vyrobeny s ohledem na bezpečnost vaší holčičky. Měkký a sametový plast s oblými hranami se dokonale přizpůsobí malému děvčátku a bez obav si může hrát celé hodiny. Holčičí stolek disponuje pohyblivým zrcadlem, které je vyrobeno z vysoce kvalitního materiálu a vyznačuje se velkou odolností a trvanlivostí. Děvčátko se tak bude moci bezpečně dívat na svůj odraz a pečlivě si česat své vlásky. Kosmetický stolek pro holčičky nabízí sadu 10 doplňků, mezi kterými malá kadeřnice najde prstýnky, hřebínek, hřeben, náhrdelník, náramek, čelenku a 2 lahvičky na parfém. Až si holčička dostatečně vyhraje, může si odložit své kosmetické pomůcky do 3 šikovných zásuvek, umístěných pod zrcadlem. Rozměry dětského stolku jsou 41*34*91 cm.

Francouzský výrobce Smoby, který patří mezi nejspolehlivější výrobce dětských hraček, se vyznačuje vysokou kvalitou svých hraček a elegantním designem, který milují děti po celém světě. Všechny výrobky od Smoby podléhají přísné kontrole ve všech fázích výrobního procesu a splňují i ta nejvyšší bezpečnostní kritéria. Rodiče se tak mohou spolehnout na to, že se jejich ratolestem dostane do rukou skutečně kvalitní a bezpečná hračka.

Vlastnosti

  • elegantní francouzský design
  • kvalitní zrcadlo
  • stabilní stolek
  • doplňkový sortiment
  • úložný prostor
  • atraktivní Disney motiv Princezny
  • kvalitní plastové díly se zaoblenými hranami
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu41*34*91 cm
Celková výška91 cm
Rozměry balení49*20*64 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost3,1 kg
Barvarůžová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.