Kosmetický stolek Disney Princezny 2v1 Smoby se židlí a 10 doplňky

Popis produktu

Smoby kosmetický stolek pro děti s oblíbeným motivem Disney Princezny je navržen pro skutečnou malou princeznu. Je laděný do růžové a fialové barvy a ozdobený ptáčky a květy působí moderně, něžně dětsky a elegantně. Velké zrcadlo je vyrobeno z velmi kvalitního materiálu, díky čemuž je bezpečné i pro 3 roční dítě. Smoby kosmetický stolek může vaše holčička použít i jako kosmetický stolek a kadeřnictví zároveň. Stolek se dá používat i samostatně a dá se jednoduše složit z podstavce. Výška stolu je 91 cm a výška pracovní plochy od země je 48 cm. Součástí balení je i dětská stolička, která má výšku 28 cm. Dětský kosmetický stolek tvoří velké množství doplňků, díky kterým zažije vaše holčička množství zábavy a stráví hodiny hraním se na princeznu.

Smoby je francouzská renomovaná společnost na výrobu hraček, které se vyznačují vysokou kvalitou, odolností použitých materiálů a bezpečností hraček. Díky kosmetickému stolku pro děti s motivem Disney Princezny zažije vaše dítě hodiny zkrášlováním se a hrou na malou princeznu. Dětský kosmetický stolek je doplněn o tři funkční zásuvky, které obsahují celkem 10 krásných a užitečných doplňků, díky kterým se vaše holčička bude cítit jako princezna po celý den. Dětský žlutý náhrdelník je zdobený ve středu růžovým kvítkem a dvěma srdíčky po stranách. K náhrdelníku patří i žlutý náramek, který má ve středu obrázek královské korunky. Dětský kosmetický stolek tvoří i dva žluté prstýnky, jeden s obrázkem červené růže a druhý s obrázkem srdíčka.

Pokud by si však vaše malá princeznička nevěděla vybrat, kosmetický set pro děti tvoří i fialová čelenka s obrázkem královské koruny, fialový a růžový prstýnek s motivem srdce a krásný fialový zdobený hřebínek. Součástí jsou i dva růžové flakonky na voňavku s portrétem Sněhurky a Belly, známé z animovaného filmu Kráska a zvíře. Pracovní plocha kosmetického stolku je růžová a ozdobena obrázkem oblíbených princezen z Disneyho pohádek. Dětský kosmetický stolek má čtyři nožky, díky čemuž stabilně stojí. Povrch dětské židle je fialový, taktéž s motivem princezen. Dětský kosmetický stolek je ideální pro holčičky od 3 let.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu41*34*91 cm
Celková výška91 cm
Výška pracovní plochy48 cm
Rozměry balení49*19*64 cm
Výška sedací plochy28 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost2,94 kg
Barvarůžová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.