Kosmetický stolek Disney Frozen Smoby 2v1 s židličkou a 10 doplňky akvamarínový

Popis produktu

Hledáte pro svou malou princezničku pohádkový kosmetický stolek, díky kterému se bude cítit jako opravdová princezna? Dětský kosmetický stolek Disney Frozen Smoby je skvělou volbou, jak potěšit každou holčičku od 3 let. Krásná akvamarínová barva kosmetického stolku se zrcadlem a židličkou nadchne všechny holčičky, které znají animovanou pohádku Ledové království. Kosmetický stolek pro holčičky nabízí sadu 10 doplňků: prstýnky, hřeben a hřebínek, náhrdelník, náramek, čelenku a 2 lahvičky na parfém.

Všechny plastové díly na kosmetickém stolku jsou vyrobeny s ohledem na bezpečnost vaší holčičky. Měkký a sametový plast s oblými hranami se malé parádnici zalíbí na první dotek a bez obav si může hrát dlouhé hodiny. Holčičí stolek disponuje také zrcadlem, které je vyrobeno z kvalitního materialu, který se vyznačuje velkou odolností a trvanlivostí.

Holčička se tak bude moci dosyta dívat na svůj odraz a pečlivě si česat vlásky a upevňovat si na ně čelenku. Až si holčička dosytosti vyhraje, může si odložit své kosmetické pomůcky do malých a šikovných zásuvek, které se nachází přímo pod zrcadlem. Rozměry dětského stolku jsou 41*34*91 cm a výška pracovní desky je 48 cm

Francouzský výrobce Smoby, který patří mezi nejspolehlivější výrobce dětských hraček, se vyznačuje vysokou kvalitou svých hraček a elegantním designem, který milují děti po celém světě. Všechny výrobky od Smoby podléhají přísné kontrole ve všech fázích výrobního procesu a splňují i ta nejvyšší bezpečnostní kriteria. Rodiče se tak mohou spolehnout na to, že se jejich dětem dostane do ruky jenom kvalitní a bezpečná hračka. 

Vlastnosti

  • elegantní francouzský design
  • kvalitní a spolehlivé zrcadlo
  • stabilní vyhotovení
  • doplňkový sortiment
  • zásuvky na odkládání pomůcek
  • atraktivní motiv – Ledové království
  • plastové díly se zaoblenými hranami
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu41*34*91 cm
Celková výška91 cm
Výška pracovní plochy48 cm
Rozměry balení49*19*64 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost3,1 kg
Barvaakvamarínová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.