Kosmetický kufřík My Beauty Vanity 3in1 Smoby kadeřnictví a kosmetika s nehtovým studiem s 13 doplňky

Popis produktu

Kosmetický kufřík My Beauty Vanity 3v1 od francouzského Smoby je špičková hračka pro všechny děti a zejména holčičky od 3 let, které si rády hrají hry na kadeřnice, vizážistky a manikérky. Kosmetický kufřík v jemném modro-růžovém provedení s nápisem My Beauty Vanity v sobě skrývá sadu 13 kosmetických doplňků. Děti si je kdykoliv mohou odnést v kufříku s praktickým držadlem. Po otevření kufříku má dítě k dispozici hrací plochu s 2 vyklápěcími bočními přihrádkami, na které si připraví potřebné kosmetické doplňky. Kosmetický kufřík se vzorem květinek zabaví dívky na dlouhá léta, disponuje dostatečným úložným prostorem.

Při hře na kadeřnice, manikérky a vizážistky se děti spolehnou na praktické zrcadlo, ve kterém budou kontrolovat svůj vzhled po každém zkrášlení. Je vyrobeno z kvalitního materiálu, bezpečného pro nejmenší děti. Sada replik dětské kosmetiky obsahuje 2 laky na nehty, 2 rtěnky, paletu očních stínů, spirálu, štětec, hřeben, ozdobnou čelenku, prsten a kosmetické lahvičky. Kufřík disponuje tajnou otevírací přihrádkou a díky dvěma praktickým uzávěrům budou mít děti jistotu, že jim doplňky z kufříku během přenášení nevypadnou.

Kosmetický kufřík má celkové rozměry 36*29*29 cm, je kompaktní a lehký. Je vyroben z prvotřídních plastových materiálů, které jsou odolné a zároveň jemné na dotek. Děti si zahrají hry na různá povolání, objevují svět dospělých. Učí se, na co slouží jednotlivé kosmetické doplňky a jak se správně používají. Kosmetický kufřík využijí i několik děti, kamarádi a sourozenci, vyzkouší si roli kadeřníků a zákazníků. Rozvíjejí si komunikační a jazykové schopnosti, rychleji se socializují a získávají pocit zodpovědnosti. Manipulací s doplňky si zlepšují jemnou motoriku, soustředění a logické myšlení.

Francouzský Smoby je špičkový výrobce prvotřídních plastových hraček pro děti každého věku. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Produkty Smoby všestranně rozvíjejí vaše děti, formují jejich osobnost, upoutají každé i nejmenší dítko. Hračky splňují i ta nejvyšší bezpečnostní kritéria a jsou zárukou špičkové francouzské kvality a moderního vzhledu.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu36*29*29 cm
Celková výška29 cm
Rozměry balení30*8*45 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost0,8 kg
Barvamodrá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.