Kosmetická taška Frozen Smoby s potřebami na česání

Popis produktu

Smoby kosmetické doplňky Frozen tvoří nádhernou soupravu pro dívky, která přichází v praktické a stylové taštičce. V soupravě najdete všechny nezbytné doplňky, které potřebuje malá parádnice: vysoušeč vlasů, hřebínek, kartáč, kulma. Motiv populární pohádky Ledové království je mezi dětmi velmi oblíbený, zalíbí se každému nejmenšímu holčičce. Má příjemnou modrou barvu s obrázky Frozen, je vhodná pro děti od 3 let. Dívčí hračka je vyrobena z pevného kvalitního plastu, který je sametový na dotek. Design hračky pro holčičky je jedinečný a originální, má realistické provedení. Průsvitnou taštičku dívky mohou použít i na uložení cenností nebo jiných hraček.

Dívčí kosmetická souprava je nádherná a velmi praktická hračka, kromě toho přispívá i k rozvoji dětí. Manipulací s drobnými doplňky se rozvíjí jemná motorika a pohybové dovednosti dětí. Je to ideální dárek pro všechny malé holčičky, které se rády zkrášlují. Pestré barvy zajistí, že souprava bude i skvělým doplňkem do dívčí pokoje. Je velmi důležité vést nejmenší děti k tomu, aby si hrály na povolání dospělých. Děti nabírají jistý pocit zodpovědnosti za vlastní jednání, rozvíjí se i jejich tvořivost, kreativita a fantazie. Prostřednictvím předmětů, které každodenně používají dospělí, se přibližují k tomuto světu, k světu dospělých. Na to je skvělým prostředkem plastová kosmetická souprava Smoby.

Smoby je renomovaný francouzský výrobce plastových hraček pro děti. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Barvy na plastových hračkách Smoby podněcují a rozvíjejí dětskou představivost a fantazii, upoutají každé nejmenší děťátko, proto je to nejlepší dárek pro nejmenší. Proces výroby hraček Smoby je přísně kontrolován, hračky splňují i ​​ty nejvyšší bezpečnostní kritéria. Smoby je zárukou francouzské kvality, originálních designů a jedinečných produktů, které vynikají na evropském trhu.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu31*10*25 cm
Barvamodrá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.