Kryt kopule pool cover Exit Toys na bazény o průměru 450 cm od 6 let

Popis produktu

Kryt ve tvaru kopule je vynikajícím doplňkem pro všechny kulaté bazény o průměru 450 cm od holandské značky Exit Toys. Multifunkční kryt vám umožní využívat bazén i ve špatném počasí, také pomáhá déle udržovat příjemnou teplotu vody v bazénu. Po každém koupání můžete celý kryt zavřít a upevnit pomocí popruhů, takže zabrání tomu, aby se do vody dostaly jakékoli nečistoty. Kryt je vybaven kvalitním kloubovým mechanismem, umožňuje snadné otevírání a zavírání. Transparentní kryt vám nabídne během koupání přehled o všem, co se děje mimo bazénu, umožňuje snadný vstup do bazénu.

Kryt je vhodný i pro bazény od jiných výrobců, které mají rám o průměru od 440 do 460 cm, přičemž se ujistěte, že má bazén stejný počet nohou o maximálním průměru 40 mm. Vrchní část rámu by měla být kulatá s maximálním průměrem 50 mm. Celková výška krytu je 260 cm a jeho váha je 22 kg. Celkový průměr krytu je 470 cm. Je vyroben z nerezavějící oceli a sklolaminátu, vyznačuje se vysokou pevností a odolností.

Holandská značka Exit Toys už dlouhá léta přináší dětem i dospělým prvotřídní outdoor hračky. Produkty Exit Toys splňují i ta nejpřísnější kritéria kvality a normy Evropské unie, jsou držiteli certifikací TÜV, CE, EN71. Bazény s kryty se vyznačují originálním holandským vzhledem a nejvyšší kvalitou, poskytnou zábavu celé rodině!


Toto zboží nelze z hygienických důvodů vrátit, pokud bylo vyjmuto z ochranného obalu.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 6 let
PůvodVyrobeno v Nizozemsku
Rozměry produktu450 cm
Hmotnost22 kg
Průměr450 cm
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.