Rychlovarná konvice Tefal Kettle Express s mechanickým zvukem šedo-olivová

Popis produktu

Rychlovarná konvice Tefal Kettle Express v krásném šedém provedení s olivovými detaily potěší všechny malé kuchaře a kuchařky již od 3 let. Moderní rychlovarná konvice je skvělým doplňkem do každé dětské kuchyňky, přičemž si s ní lze hrát i samostatně. Otevíratelná konvice s odměrkou je vybavena tlačítkem na otevírání, které po posunutí vydává mechanický zvuk, díky čemuž působí hra na kuchaře ještě realističtěji. Je vyrobena z odolného plastu, který je sametový na dotek a díky zaobleným hranám je pro děti bezpečná.

Ergonomická bílá rukojeť je uzpůsobena pro dětské ruce pro co nejlepší manipulaci. Na boku konvice je vyobrazeno logo mini Tefal. Konvice potěší všechny děti, které si rády hrají v kuchyňce, také se hodí k čajovým setům. Hrou s hračkami, které připomínají reálné domácí spotřebiče, se dítě učí, jak se používají, rozvíjí si logické myšlení, jemnou motoriku a představivost. Při hře se svými sourozenci a kamarády si také rozvíjí sociální dovednosti a získává zdravé sebevědomí.

Francouzský Smoby už dlouhá léta přináší dětem moderní hračky s vlastní, originální myšlenkou. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Barvy na hračkách Smoby rozvíjejí v dětech kreativitu a individualitu, upoutají každé nejmenší děťátko. Hračky splňují i ta nejvyšší bezpečnostní kritéria a jsou zárukou francouzské kvality a originálního vzhledu.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu8*8*14 cm
Celková výška14 cm
ZvukovéAno
MechanickéAno
Hmotnost120 g
Barvašedá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.