Basketbalová konstrukce s deskou a flexibilním košem Galaxy wall mount system black edition Exit Toys ocelová uchycení na zeď nastavitelná výška

Popis produktu

Basketbalová konstrukce s deskou a flexibilním košem Galaxy od holandské značky Exit Toys přinese dětem a dospělým spoustu hodin skvělé zábavy při basketbalu. Basketbalovou konstrukci lze připevnit na jakoukoli pevnou zděnou stěnu. Desku lze nastavit na 5 různých výškových úrovních – 230, 245, 260, 285 nebo 305 cm, takže si basketbal zahrají jak děti, tak i zkušení hráči. Černo-zelená odrazová deska z prvotřídního plastu je vyzdobena logem značky a její moderní vzhled upoutá každého sportovce.

Robustní galvanizovaná ocelová konstrukce s práškovou barvou skvěle odolává korozi, zachová si svůj krásný vzhled po dlouhá léta. Součástí balení je také kompletní příslušenství pro upevnění konstrukce na zeď, takže vám montáž půjde rychle. Basketbalová konstrukce se pyšní profesionálním vzhledem, vyznačuje se nejvyšší kvalitou zpracování, kterou ocení každá rodina. Flexibilní koš umožní hráčům trénink efektních basketbalových triků.

Holandská značka Exit Toys již dlouhá léta přináší dětem i dospělým prvotřídní outdoor hračky. Produkty Exit Toys splňují i ta nejpřísnější kritéria kvality a normy Evropské unie, jsou držiteli certifikací TÜV, CE, EN71. Basketbalové systémy se vyznačují pravým holandským stylem a pomáhají chlapcům a dívkám zdravě sportovat na čerstvém vzduchu, zlepšovat si koordinaci ruka-oko a reflexy. Rovněž si zpevňují svalstvo na rukou a nohou, trénují si přesnost při trefování se do koše.

Vlastnosti:

  • průměr koše 45 cm
  • černo-zelená odrazová deska 116*77 cm
  • tloušťka desky 35 mm
  • galvanizovaná ocelová konstrukce s práškovou barvou
  • rozměry 365 (max. výška od země)*117*145 cm
  • celková váha 27 kg
  • doba montáže (2 osoby – 90 minut)
  • holandská značka Exit Toys


Toto zboží nelze z hygienických důvodů vrátit, pokud bylo vyjmuto z ochranného obalu.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodVyrobeno v Nizozemsku
Rozměry produktu365*117*145 cm
Výškově nastavitelnéAno
Hmotnost27 kg
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.