Basketbalová konstrukce s deskou a flexibilním košem Galaxy Inground basketball Exit Toys ocelová uchycení do země nastavitelná výška

Popis produktu

Basketbalová konstrukce s deskou a košem Galaxy od holandské značky Exit Toys přinese dětem i dospělým hráčům spoustu radostných chvil při basketbalu. Špičková basketbalová konstrukce nabízí uchycení do země, takže ji dokážete umístit kdekoli v zahradě a dvoře. Pevná a robustní ocelová konstrukce v černém provedení vydrží dlouhá léta a potěší každého basketbalového nadšence. Stylová transparentní deska s flexibilním košem se síťkou umožní procvičování všech basketbalových triků v pohodlí domova.

Při instalaci basketbalového systému je třeba instalovat kotvu do betonu, na kterou se poté nasadí samotná basketbalová konstrukce s deskou a košem. Doporučené rozměry betonové plochy jsou 32*35*50 cm. Basketbalový koš s deskou lze jednoduše nastavit ve výšce 230, 245, 260, 285 nebo 305 cm, takže si basketbal zahrají jak děti, tak zkušení hráči. Basketbalové systémy Exit Toys se vyznačují nejvyšší kvalitou zpracování a odolávají i nepříznivým povětrnostním podmínkám a korozi.

Holandská značka Exit Toys již dlouhá léta přináší dětem i dospělým prvotřídní outdoor hračky. Produkty Exit Toys splňují i ta nejpřísnější kritéria kvality a normy Evropské unie, jsou držiteli certifikací TÜV, CE, EN71. Basketbalové systémy se vyznačují pravým holandským stylem a pomáhají chlapcům a dívkám zdravě sportovat na čerstvém vzduchu, zlepšovat si koordinaci ruka-oko a reflexy. Rovněž si zpevňují svalstvo na rukou a nohou, trénují si přesnost při trefování se do koše.

Vlastnosti:

  • průměr koše 45 cm
  • transparentní deska o rozměrech 116*77 cm o tloušťce 24 mm
  • galvanizovaná ocelová konstrukce s práškovou barvou
  • celkové rozměry 365*117*173 cm
  • průměr rámu 89 mm
  • celková váha 56 kg
  • doba montáže (2 osoby – 180 minut)
  • holandská značka Exit Toys


Toto zboží nelze z hygienických důvodů vrátit, pokud bylo vyjmuto z ochranného obalu.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodVyrobeno v Nizozemsku
Rozměry produktu365*117*173 cm
Výškově nastavitelnéAno
Hmotnost56 kg
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.