Basketbalová konstrukce s deskou a košem Comet portable basketball Exit Toys ocelová přenosná nastavitelná výška

Popis produktu

Basketbalová konstrukce s deskou a košem od holandské značky Exit Toys přinese dětem i dospělým hráčům spoustu radostných chvil při basketbalu. Prvotřídní konstrukce je vybavena robustními kolečky, takže ji dokážete umístit kdekoli v zahradě a dvoře. Pevná galvanizovaná ocelová konstrukce s práškovou barvou skvěle odolává korozi, zachová si svůj krásný vzhled po dlouhá léta. O stabilitu při hře se postará protiváha v zadní části konstrukce, která obsahuje 5 pytlů, které dokážete naplnit celkem až 95 kg písku.

Stylová transparentní deska s košem se síťkou umožní procvičování všech basketbalových triků v pohodlí domova. Celková výška basketbalového koše s deskou lze nastavit ve výšce 230, 245, 260, 275, 290 nebo 305 cm, takže si basketbal zahrají jak děti, tak zkušení hráči. Basketbalové systémy Exit Toys se vyznačují nejvyšší kvalitou zpracování a odolávají i nepříznivým povětrnostním podmínkám.

Holandská značka Exit Toys již dlouhá léta přináší dětem i dospělým prvotřídní outdoor hračky. Produkty Exit Toys splňují i ta nejpřísnější kritéria kvality a normy Evropské unie, jsou držiteli certifikací TÜV, CE, EN71. Basketbalové systémy se vyznačují pravým holandským stylem a pomáhají chlapcům a dívkám zdravě sportovat na čerstvém vzduchu, zlepšovat si koordinaci ruka-oko a reflexy. Rovněž si zpevňují svalstvo na rukou a nohou, trénují přesnost při trefování do koše.

Vlastnosti:

  • průměr koše 45 cm
  • transparentní plastová odrazová deska 112*72 cm
  • galvanizovaná ocelová konstrukce s práškovou barvou
  • průměr rámu 76 mm
  • celkové rozměry 365*106*191 cm
  • celková váha 42 kg
  • doba montáže (2 osoby – 150 minut)
  • nizozemská značka Exit Toys


Toto zboží nelze z hygienických důvodů vrátit, pokud bylo vyjmuto z ochranného obalu.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodVyrobeno v Nizozemsku
Rozměry produktu365*106*191 cm
Výškově nastavitelnéAno
Hmotnost42 kg
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.