Kolotoč nad postýlku Perle-Musical Mobile Kaloo hudební 35 cm v dárkovém balení pro nejmenší od 0 měsíců

Popis produktu

Kaloo hudební kolotoč nad postýlku Perle-Musical Mobile je krásná hračka vhodná pro nejmenší děti od 0 měsíců. Má velikost 35cm a jeho součástí je praktická tyč na připojení kolotoče k postýlce. Na dětském kolotoči jsou zavěšena zvířátka medvídek a zajíček, měsíček a srdíčko. Všechny tyto části se dají otáčet, čímž kolotoč určitě zaujme každého prcka. Děti jsou po narození velmi citlivé na všechny vnější podněty, snaží se rozeznávat věci kolem sebe, poznávají nový neznámý svět. Právě hrací kolotoč pro miminka může být velmi nápomocný při rozvoji dítěte od časného věku, může se díky němu naučit poznávat zvuky, tvary, povrchy. Hračky na kolotoči jsou jemné a hebké k dětské pokožce. Dětská hračka pro nejmenší je zabalena v krásném dárkovém balení, takže jí můžete obdarovat své nejbližší bez starostí o dárkovou krabičku.

Hra s plyšovými hračkami je důležitá pro vývoj každého dítěte, zvyšuje aktivitu jejich mozku, formuje jejich osobnost, dovednosti i schopnosti. Protože sluch dítěte se začíná rozvíjet už v matčině bříšku, po narození je citlivé i na ty nejmenší a nejjemnější zvuky již od prvního dne. Dokáže rozpozná rychle různé melodie a písně, nemluvě o hlasech, které k němu promlouvají. Zpívající kolotoč nad postýlku je nejlepší na klidný spánek a sladké sny děťátka. Nejmenší děti mají při usínání rády jemné uklidňující barvy, což splňuje i kolotoč pro miminka Kaloo, který je proveden v jemných barvách bílé a šedé. Tento dětský kolotoč se může díky originálnímu a jedinečnému vzhledu, jemným barvám a hebkému povrchu stát společníkem v snech každého nejmenšího děťátka.

Kaloo je francouzská společnost se již více než 16 let zabývá výrobou měkoučkých plyšových hraček s jedinečným designem, z kvalitních materiálů. Dětské hračky Kaloo v sobě odrážejí francouzský cit pro krásu, dokonalost a jedinečnost. Proces výroby hraček je důkladně kontrolován, každá hračka musí splňovat přísná evropská kritéria a tak je zajištěna kvalita a maximální bezpečnost produktů, které díky tomu nemají na trhu konkurenci. Kaloo je splněným snem každého dítěte, dbá na potřeby a touhy nejmenších dětí, které se díky tomu cítí při hračkách Kaloo dobře a bezpečně.

Vlastnosti

  • jemná hračka nad dětskou postýlku
  • vhodná pro nejmenší děti od 0 měsíců
  • krásně barevné provedení
  • velikost 35 cm
  • ideální pro klidný spánek nejmenších
  • hraje uklidňující melodie
  • v dárkovém balení
  • splňuje nejpřísnější bezpečnostní kritéria
  • čištění mokrým hadříkem a namydlenou vodou, aby se nepoškodila hrací část
  • jedinečný francouzský design
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 0 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu35 cm
Rozměry balení39*31*10 cm
Balení v kartonu A/NAno
Barvabiela,šedá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.