Koloběžka SkiScooter lyžování na slinici smarTrike Z7 Yellow žluto-černá od 7 let

Popis produktu

Koloběžka smarTrike je fantastická hračka, nabízí dětem od 7 let jedinečný adrenalinový zážitek z lyžování přímo na silnici. Revoluční produkt SkiScooter Z7 v příjemné žluto-černé barvě okouzlí každého, protože na trhu hraček nemá konkurenci. Kombinuje v sobě několik patentovaných funkcí, které zaručují vzrušující jízdu za všech okolností. Řídítka se dají naklánět a zatahovat, což umožňuje naklonění koloběžky ze strany na stranu, ale i dopředu. Mají nastavitelnou výšku, proto se plně přizpůsobí potřebám dítěte.

Dvoustupňové podnožky (stupačky) se naklánějí, urychlují pohyb a přizpůsobují se přirozenému pohybu těla jako během lyžování. Dají se nastavit do pozice zamčené a pohyblivé. Flexibilní spodní tyče koloběžky přizpůsobují měnící a výšce a povrchům. Dítě má jízdu na koloběžce pod kontrolou, bez ohledu na to, jakou rychlostí se pohybuje. Patentovaný pružinový systém vytváří odpor, který generuje zrychlení, přičemž vzniká jedinečný freestyle zážitek z jízdy, přesně jako při lyžování! SkiScooter je perfektně navržen tak, aby se nezatěžovala kolena, ale aby byly aktivní svaly na nohou. Pomáhá také rozvíjet motorické dovednosti, rovnováhu a sebedůvěru.

Děti nabírají při takové vzrušující jízdě odvahu. Technologie náklonu Dynamic Flex byla vytvořena pro jedinečný zážitek z jízdy, který je velmi podobný lyžování. Řídítka usnadňují jízdu v ostrých zatáčkách. Unikátní švýcarský design byl vyhotoven pro vyšší kvalitu a trvanlivost, koloběžka vašim dětem vydrží dlouhou dobu. Jízda na koloběžce je velmi oblíbená aktivita u dětí na celém světě. SmarTrike však vymyslel něco lepšího, co dětem nabídne ještě více vzrušující a ještě zábavnější pocit během jízdy na koloběžce. Koloběžka SkiScooter je výjimečný produkt, který je vhodný pro děti od 7 let.

Koloběžka umožňuje dětem lyžovat přímo na silnici, proto mohou po skončení zimy vyměnit klasické lyže za tuto koloběžku. Děti, které milují tento zimní sport, se do koloběžky SkiScooter ihned zamilují. Výrobce smarTrike je kvalitní producent dětských koloběžek, tříkolek a odrážedel. Už dlouhá léta působí na trhu, je jedním z nejprodávanějších výrobců těchto dětských hraček. Nabízí maximálně bezpečné, kvalitní a originální hračky. O kvalitě svědčí i řada mezinárodních ocenění, ke kterým patří: Toy Industry Awards - Winner Best Outdoor Toy 2013, Winner Right Star - Best baby Essentials Award 2014 a mnoho dalších.

Vlastnosti

  • poskytuje jedinečný zážitek z jízdy jako při lyžování
  • stupačky, které se hýbou podle přirozených pohybů těla
  • spodní tyče se přizpůsobí každému povrchu
  • úplná kontrola bez ohledu na rychlost
  • hladká jízda
  • unikátní švýcarský design
  • originální inovativní patenty
  • 10% rychlejší jízda než u konkurenčních produktů
  • vhodné pro děti od 7 let
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 7 let
Rozměry produktu102*69*108 cm
Celková výška108 cm
Rozměry balení108*23*34 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost9.4 kg
Nosnost100 kg
Barvažlutá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.