Koloběžka Ben 10 Mondo Twist & Roll

Popis produktu

Otočná dětská koloběžka Ben 10 Twist&Roll s pohádkovým motivem animovaného hrdiny Ben 10 je krásná koloběžka se zábavnými vlastnostmi. Je vhodná pro všechny děti a zejména chlapce od 3 let a je laděna v zářivých barvách zelené a modré. Nosnost tříkolové koloběžky je 20 kg. Dětská koloběžka má 3 kvalitní kolečka s rozdílným průměrem předních kol a zadního kolečka. Po jejich opotřebení se dají jednoduchým způsobem odmontovat a vyměnit za nová.

Koloběžka nabízí pro děti skvělou zábavu – při naklonění do strany se díky středovému kloubu otáčejí přední kolečka. Má otočné ovládání, což je velmi výjimečná a zajímavá vlastnost hlavně pro menší děti. Děti tak zažívají vzrušující jízdu jako na klasické koloběžce. Děti se tak učí manévrovat s koloběžkou, učí se udržovat rovnováhu a zároveň posilují svalstvo rukou i nohou. Jízda na koloběžce je aktivita, kterou milují děti všech věkových kategorií a s otočnou koloběžkou je ještě vzrušující a zábavnější. Řídítka koloběžky jsou měkká a pohodlná.

Mondo je italský výrobce, který vyrábí kvalitní produkty z gumy, pěny a PVC. Mondo je oficiálním výrobcem mnoha licencovaných produktů známých pohádek, seriálů a filmů. Při jízdě je doporučeno používat ochranné pomůcky a to chrániče na kolena, zápěstí a lokty a přilbu, které najdete i v naší nabídce. Nášlapná část koloběžky má protiskluzový charakter pro ještě vyšší bezpečnost během jízdy. 

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodVyrobeno v Itálii
Rozměry produktu12*68*40 cm
Balení v kartonu A/NAno
Nosnost20 kg
Barvamodrá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.