Koloběžka dvoukolová Vaiana Smoby skládací s brzdou a výškově nastavitelnou rukojetí od 5 let

Popis produktu

Dvoukolová koloběžka Smoby v designu animované pohádky o odvážném dívce Vaiana je krásný dárek pro každou holčičku od 5 let, která miluje svět pohádek. Protiskluzová řídítka, jemné pohádkové barevné provedení, možnost jednoduchého sbalení na cesty, to vše nabízí kvalitní koloběžka Smoby. Dětská dvoukolová koloběžka je lehká, jezdí se na ní velmi jednoduše a pohodlně. Kolečka jsou chráněna proti proražení, v případě potřeby se dají jednoduše odmontovat a vyměnit za nová. V zadní části koloběžky se nachází kvalitní a spolehlivá nášlapná brzda.

Koloběžka má nastavitelnou rukojeť, proto se vašemu dítěti skvěle přizpůsobí a roste spolu s ním. Řídítka se dají nastavit do tří výšek podle potřeby a to až do maximální výše 83 cm. Koloběžka se dá velmi jednoduše složit na polovinu a tak si ji mohou vaše dětičky sbalit na dovolené či výlety. Koloběžka Vaiana s protiskluzovými a tichými gumovými kolečky překvapí každé dítě svými skvělými jízdními vlastnostmi. Děti se při jízdě učí udržovat rovnováhu, rozvíjejí si pohybové dovednosti a motoriku. Koloběžka pomáhá posilovat svalstvo na končetinách a děti si trénují postřeh a reflexy.

Pohádkový motiv oblíbené pohádky Vaiana si oblíbí každé dítě. Při jízdě na koloběžce se doporučuje používat ochranné pomůcky: chrániče na kolena, zápěstí, lokty a přilbu. Koloběžka má nosnost 50 kg a její celkové rozměry jsou 70*32*83 cm. Francouzský výrobce Smoby produkuje originální, bezpečné a kvalitní dětské hračky ze sametově jemného plastu. Všechny dětské hračky Smoby mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Proces výroby hraček Smoby je přísně kontrolován, hračky splňují i ​​ta nejvyšší bezpečnostní kritéria.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 5 let
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu70*32*83 cm
Celková výška83 cm
Rozměry balení65*32*46 cm
Celková délka70 cm
Výška rukojetimax 83 cm
Výškově nastavitelnéAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost2 kg
Nosnost50 kg
Barvamodrá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.