Koloběžka Vaiana Mondo Twist & Roll

Popis produktu

Koloběžka Twist & Roll od italského výrobce Mondo je úžasná koloběžka s otočným řízením, která poskytuje ještě více zábavy než klasické koloběžky. Je vhodná pro děti od 3 let a má krásný pohádkový motiv Vaiana. Dětská otočná koloběžka má zářivou tyrkysovou barvu v kombinaci s oranžovou. Protiskluzová nášlapná plocha je ozdobena pohádkovým obrázkem Vaiano. Má pohodlné řidítka, které jsou příjemné na dotek. Dětská koloběžka má 2 větší kolečka v přední části a jedna menší kolečko vzadu.

Po opotřebování se dají kolečka jednoduchým způsobem odmontovat a vyměnit za nové. Při naklonění do strany se kolečka otáčejí a naklánějí tam, kam chce dítě. Taková jízda je ještě zábavnější a víc vzrušující jako jízda na klasické dvoukolových koloběžce. Výhodou koloběžky je její nízká hmotnost, děti si ji snadno sbalí na výlet či dovolenou. Nosnost koloběžky je 20 kg. Je vhodná pro děti již od 3 let. Jízda na koloběžce je nejen zábavná, ale také zdraví prospěšná aktivita. Děti posilují svalstvo a motoriku, určitě si s ní zamilují pohyb a sportování.

Mondo je italský výrobce, který vyrábí kvalitní produkty z pryže, pěny a PVC. Mondo je oficiálním výrobcem mnoha licencovaných produktů známých pohádek, seriálů a filmů, mezi které patří i pohádka Vaiana. Při jízdě se doporučuje používat ochranné pomůcky a to chrániče na kolena, zápěstí a lokty a přilbu, které najdete iv naší nabídce. Nášlapná část koloběžky má protiskluzový charakter pro ještě vyšší bezpečnost. Koloběžka má celkovou výšku 68 cm.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 24 měsíců
PůvodVyrobeno v Itálii
Rozměry produktu40*12*68 cm
Celková výška68 cm
Rozměry balení58*16*24 cm
Celková délka40 cm
Balení v kartonu A/NAno
Nosnost20 kg
Barvatyrkysová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.