Koloběžka Vaiana Mondo tříkolová s taškou

Popis produktu

Dětská tříkolová koloběžka Vaiana je velmi kvalitní koloběžka vhodná pro všechny děti a zejména dívky od 3 let. Je to moderní koloběžka, kterou si vaše holčička může sbalit i na výlet či dovolenou, protože má nízkou hmotnost a nezabere mnoho místa. Dětská tříkolová koloběžka má krásný Disney motiv Vaiana, kterou znají děti po celém světě. Je laděná pestrobarevné kombinaci, která nadchne každé malé děvčátko. Výborným doplňkem koloběžky je pohádková taška na řídítkách s motivem Vaiana, která dokonale ladí s celým designem koloběžky.

Koloběžka pro děti Mondo má dvě kolečka v zadní části, díky čemuž děti nemusí udržovat rovnováhu během jízdy. Je to výborná první koloběžka pro nejmenší děti. Dětská koloběžka je vybavena třemi kvalitními silikonovými kolečky, která se v případě potřeby dají jednoduše odmontovat a vyměnit za nová. Silikonová transparentní kolečka zvyšují pohodlnost při jízdě a jsou odolná vůči proražení. Konstrukce koloběžky je pevná a odolná, vašim dětem vydrží roky jako nová. Držadla koloběžky jsou protiskluzová a zároveň příjemné na dotek. Nosnost koloběžky je 20 kg.

Jízda na koloběžce je nejen zábavná, ale také zdraví prospěšná aktivita. Děti posilují svalstvo a motoriku, určitě si s ní zamilují pohyb a sportování. Mondo je italský výrobce, který vyrábí kvalitní produkty z gumy, pěny a PVC. Mondo je oficiálním výrobcem mnoha licencovaných produktů známých pohádek, seriálů a filmů. Při jízdě je doporučeno používat ochranné pomůcky a to chrániče na kolena, zápěstí a lokty a přilbu, které najdete i v naší nabídce. Nášlapná část koloběžky má protiskluzový charakter pro ještě vyšší bezpečnost.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodVyrobeno v Itálii
Rozměry balení48*14*23 cm
Balení v kartonu A/NAno
Nosnost20 kg
Barvatyrkysová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.