Koloběžka tříkolová Jednorožec Mondo s taštičkou

Popis produktu

Dětská tříkolová koloběžka Jednorožec je velmi kvalitní koloběžka vhodná pro všechny děti a zejména holčičky od 3 let. Je to kvalitní a nadčasová koloběžka, kterou si vaše holčička může sbalit i na výlet či dovolenou, protože má nízkou hmotnost a nezabere mnoho místa. Dětská tříkolová koloběžka je vyhotovena s oblíbeným motivem pohádkového Jednorožce, takže si ji oblíbí na první pohled. Tato růžová koloběžka nadchne každé malé děvčátko. Oblíbeným doplňkem koloběžky je pohádková taška na řídítkách, která dokonale ladí s celým designem koloběžky a děti si do ní mohou odložit různé drobnosti.

Koloběžka pro děti Mondo má dvě kolečka v zadní části, díky čemuž děti nemusí udržovat rovnováhu během jízdy. Je to výborná první koloběžka pro nejmenší děti. Dětská koloběžka je vybavena třemi kvalitními silikonovými kolečky, která se v případě potřeby dají jednoduše odmontovat a vyměnit za nová. Silikonová transparentní kolečka zvyšují pohodlnost při jízdě a jsou odolná vůči proražení. Konstrukce koloběžky je pevná a odolná, vašim dětem vydrží roky jako nová. Držadla koloběžky jsou protiskluzová a zároveň příjemná na dotek. Nosnost koloběžky je 20 kg.

Jízda na koloběžce je nejen zábavná, ale také zdraví prospěšná aktivita. Děti posilují svalstvo a motoriku, určitě si s ní zamilují pohyb a sportování. Mondo je italský výrobce, který vyrábí kvalitní produkty z gumy, pěny a PVC. Mondo je oficiálním výrobcem mnoha licencovaných produktů známých pohádek, seriálů a filmů. Při jízdě je doporučeno používat ochranné pomůcky, a to chrániče na kolena, zápěstí a lokty a přilbu, které najdete i v naší nabídce. Nášlapná část koloběžky má protiskluzový charakter pro ještě vyšší bezpečnost.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodVyrobeno v Itálii
Rozměry balení48*14*23 cm
Balení v kartonu A/NAno
Nosnost20 kg
Barvarůžová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.