Koloběžka tříkolová Disney Lví hlídka Smoby s nastavitelnou rukojetí žlutá

Popis produktu

Miluje váš chlapeček nebo holčička animovanou pohádku Lví hlídka? Pokud ano, právě tříkolová koloběžka Smoby s motivem této pohádky bude tím pravým překvapením pro vaši ratolest. Koloběžka je vhodná pro děti od 3 let. Koloběžka je vyhotovena v nádherné zářivě žluté barvě s dominantním motivem pohádky Lví hlídka na řídítkách koloběžky. Vaše dítě se na této tříkolové koloběžce velmi rychle stane součástí skvělých dobrodružství. Koloběžka disponuje stabilním tříkolovým systémem, díky čemuž je jízda na tříkolové koloběžce jednoduchá a intuitivní.

Vaše dítě si spolehlivě procvičí své dovednosti a zlepší se jeho motorické schopnosti. Dětská tříkolová koloběžka ho naučí správně předvídat situace a zlepší tak jeho reflexy. Výškově nastavitelná řídítka s protiskluzovými držadly budou růst spolu s vaším dítětem a bezpečně ho podrží v každé situaci. Řídítka jsou nastavitelná až do maximální výšky 70 cm. Kvalitní kolečka na této tříkolové koloběžce jsou nejen trvanlivá, ale také zároveň protiskluzová a tichá. Koloběžka má pevný celokovový rám, který také s kvalitní nášlapnou plochou udrží vašeho drobečka přesně na místě.

Přesto by však každý rodič neměl zapomínat na nákup ochranných pomůcek, které jsou nezbytností pro každé malé dítě. Francouzská společnost Smoby patří mezi největší výrobce dětských hraček na světě díky výborné kvalitě a okouzlujícímu designu svých produktů. Smoby dbá i na maximální bezpečnost všech dětí a na věrné zobrazení pohádkových motivů. Všechny výrobky značky Smoby podléhají přísné kontrole ve všech fázích výrobního procesu, aby se zajistila pouze ta nejvyšší kvalita dětských hraček.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu55*32*70 cm
Celková výška70 cm
Rozměry balení25*44*15 cm
Celková délka55 cm
Výška rukojeti67 - 70 cm
Výškově nastavitelnéAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost2,2 kg
KolaRubber
Barvažlutá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.