Koloběžka tříkolová Dino Ranch Smoby s výškově nastavitelnou rukojetí protiskluzová

Popis produktu

Tříkolová koloběžka Dino Ranch představuje moderní sportovní hračku pro chlapce a dívky již od 3 let. Koloběžka je vyhotovena ve stylové modro-červené barevné kombinaci a na řídítkách se nachází emblém s obrázkem animovaných dětských hrdinů spolu s jejich dinosaury. Dětská koloběžka se díky svému celokovovému rámu a stabilnímu tříkolovému systému vyznačuje vysokou životností, je jako stvořená pro malé závodníky.

Kolečka na koloběžce jsou chráněna proti proražení, v případě potřeby se dají odmontovat a vyměnit za nová. Řídítka lze výškově nastavit ve 2 polohách (67–70 cm), přičemž celkové rozměry koloběžky jsou 55*32*70 cm. Koloběžka se díky nastavitelným řídítkům vyznačuje schopností růst spolu s vaším dítětem, které s ní zažije spoustu zábavy a radostných chvil, takže ho rozhodně tak brzy neomrzí. Moderní koloběžka se třemi kolečky je mnohem stabilnější, bezpečnější a pohodlnější než klasická koloběžka. Celková nosnost koloběžky je až 20 kg. 

Díky koloběžce se děti učí udržovat rovnováhu, rozvíjejí pohybové dovednosti a motoriku. Koloběžka pomáhá posilovat svalstvo na končetinách a děti díky ní tráví čas na čerstvém vzduchu. Zároveň si trénují také postřeh a reflexy. Při jízdě na koloběžce se doporučuje používat ochranné pomůcky a to chrániče na kolena, zápěstí, lokty a přilbu. Koloběžka je skladná a jednoduchá pro manipulaci. Tichá a spolehlivá gumová kolečka výborně přiléhají na jakýkoli povrch a jízda na koloběžce je příjemná i díky protiskluzovým rukojetím.

Francouzský Smoby již dlouhá léta přináší dětem kvalitní hračky s originálním designem. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný a zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Barvy na hračkách Smoby podněcují a rozvíjejí dětskou představivost a fantazii, upoutají každé nejmenší děťátko. Proces výroby hraček Smoby je přísně kontrolován, hračky splňují i ta nejvyšší bezpečnostní kritéria.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu55*32*70 cm
Celková výška70 cm
Rozměry balení46*15*25 cm
Výška rukojeti67-70 cm
Výškově nastavitelnéAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost2,4 kg
Nosnostmax. 20 kg
Barvamodrá
Set produktůNe
gift SS2024ECO162 Lopatka a hrable
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.