Koloběžka Star Wars 2 ABEC 5 Mondo dvoukolová

Popis produktu

Dětská koloběžka Star Wars 2 je úžasná koloběžka se dvěmi kolečky, která byla inspirována jedinečnou filmovou sérií Hvězdné války. Díky nízké hmotnosti a vysoké bezpečnosti je vhodná pro každé dítě od 3 let. Koloběžka pro děti Star Wars má pevnou kovovou konstrukci a lehký hliníkový rám. Kola koloběžky jsou vyrobena z kvalitního bezftalátového PVC materiálu. Řídítka koloběžky jsou měkká a příjemná na dotek, velmi pohodlně se drží během jízdy. Výhodou je, že řídítka se dají výškově nastavit podle potřeb dítěte, až do výšky 80 cm.

ABEC ložiska jsou jednou z nejdůležitějších částí koloběžky. Jsou to ložiska třídy 5, což zaručuje plynulý dojezd, podobnou dobu točení všech koleček a absolutně tichý chod koloběžky Star Wars. Délka koloběžky je 65 cm a šířka 10 cm. Koloběžka pro děti se snadno skládá a dá se snadno přenášet, děti si ji jednoduše sbalí na každý výlet či dovolenou. Snadno se brzdí pomocí zadní nášlapné brzdy. Koloběžka Star Wars je fantastická pohybová pomůcka pro všechny děti, které milují pohyb a hry na čerstvém vzduchu. Filmový motiv podněcuje dětskou fantazii.

Mondo je italský výrobce, který vyrábí kvalitní produkty z pryže, pěny a PVC. Mondo je oficiálním výrobcem mnoha licencovaných produktů známých pohádek, seriálů a filmů, mezi které patří i kultovní filmová série Star Wars. Při jízdě na koloběžce je doporučeno používat ochranné pomůcky a to chrániče na kolena, zápěstí, lokty a přilbu, které najdete i v naší nabídce. Koloběžka má nosnost 50 kg.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodVyrobeno v Itálii
Rozměry produktu65*82*10 cm
Rozměry balení60*11*22 cm
Výškově nastavitelnéAno
Balení v kartonu A/NAno
Nosnost50 kg
Barvačervená
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.