Koloběžka Ultimate Spiderman Smoby tříkolová od 2,5 roku

Popis produktu

Smoby dětská tříkolová koloběžka Ultimate Spiderman je jedinečná a velmi kvalitní koloběžka, která splňuje nejvyšší standardy bezpečnosti, které podléhají nejpřísnějším evropským normám. Je to úžasná koloběžka, která je díky své nízké váze vhodná pro každé dítě od 3 let. Krásné a originální provedení této pohádkové koloběžky nadchne každé dítě. Koloběžka má stabilní protiskluzovou podložku s krásným obrázkem Spidermana, aby byla zajištěna co nejbezpečnější jízda pro vaše dítě. Dětská tříkolová koloběžka je vybavena třemi kvalitními silikonovými kolečky, které se v případě potřeby dají jednoduše odmontovat a vyměnit za nové.

Silikonové transparentní kolečka zvyšují pohodlnost při jízdě a jsou odolné vůči proražení. Přední kolečko má průměr 15 cm a zadní 13 cm. Výška tříkolky od země je 4 cm. Nosnost koloběžky je 20 kg. Konstrukce koloběžky je kombinace pevné a zároveň lehké kovové konstrukce a odolného plastu. Koloběžka pro děti Ultimate Spiderman má výškově nastavitelné řídítka, které se dají nastavit podle potřeby vašeho dítěte, a proto koloběžka roste spolu s ním. Držadla koloběžky jsou protiskluzové a zároveň příjemné na dotek. Cela koloběžka je provedena v krásné kombinaci červené a modrej barvy motivu oblíbené postavičky Ultimate Spiderman. Koloběžka je doplněna o krásný obrázek v přední části na rukojeti s pohádkovým motivem.

Společnost Smoby je francouzský výrobce kvalitních dětských hraček, s dlouholetou tradicí. Děti jízdu na koloběžce milují a je to skvělá forma pohybové aktivity, při níž se učí rovnováze již od útlého věku. Dětská koloběžka Smoby je díky třem kolečkům mnohem stabilnější. Při jízdě je doporučeno používat ochranné pomůcky a to chrániče na kolena, zápěstí a lokty a přilbu. Jízda na koloběžce je vzrušující zážitek a zároveň skvělá forma pohybové aktivity pro děti na čerstvém vzduchu. Posilují si svaly a zároveň získávají základní znalosti na dopravním hřišti, stávají se rychlé, bystré a rozhodné.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 2,5 roku
PůvodFrancie
Rozměry produktu59*37*72 cm
Celková výška72 cm
Rozměry balení54*14*21 cm
Celková délka59 cm
Výškově nastavitelnéAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost4,00 kg
Nosnost20 kg
Kolagumené, tiché a protišmykové
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.