Koloběžka Letadla Twist & Roll Mondo červená

Popis produktu

Mondo dětská tříkolová koloběžka Twist & Roll je úžasná a kvalitní dětská koloběžka. Je provedena v motivu dětské pohádky Planes (Letadla), která je velmi oblíbenou u dětí. Barevné provedení koloběžky je v kombinaci zářivé modré a oranžové barvy. Má měkké řídítka, příjemné na dotek. Celá je vyhotovena s množstvím pohádkových obrázků, které působí velmi příjemně a každé dítě si je oblíbí. Dětská koloběžka má kvalitní kolečka s rozdílným průměrem předních a zadního kolečka.

Po opotřebení se dají kolečka jednoduchým způsobem odmontovat a vyměnit za nové. Nášlapná část koloběžky má protiskluzový charakter. Výhodou této pohádkové dětské koloběžky je její ovládání. Koloběžka má pevnou kovovou konstrukci vyrobenou z lehkých materiálů. Při naklonění do strany se kolečka otáčejí tam, kam chce dítě. Výhodou koloběžky Twist & Roll je její nízká hmotnost. Nosnost koloběžky je do 20 kg. Je vhodná pro děti již od 3 let.

Jízda na koloběžce přispívá k dětskému zdraví. Je to skvělá forma pohybové aktivity venku s kamarády, kde si dítě nejen posiluje opěrnou soustavu, ale tříbí si i rozvahu a učí se respektovat pravidla provozu na hřišti. Při jízdě je doporučeno používat ochranné pomůcky a to chrániče na kolena, zápěstí a lokty a přilbu. Společnost Mondo je italský výrobce kvalitních dětských hraček, s dlouholetou tradicí. Děti jízdu na koloběžce milují. Rozměry dětské koloběžky jsou 12*68*40 cm.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
Rozměry produktu12 x 68 x 40 cm
Balení v kartonu A/NAno
Nosnost20 kg
Barvačervená
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.