Koloběžka & odrážedlo 2v1 Smoby tříkolová s výškově nastavitelnou rukojetí modrá od 18 měsíců

Popis produktu

Dětská tříkolová koloběžka a odrážedlo 2v1 Smoby je nadčasová hračka pro všechny děti od 18 měsíců, která se dá pár pohyby proměnit z dětského odrážedla na koloběžku. Koloběžka-odrážedlo je vyhotovena v atraktivní modro-zelené barevné kombinaci a vyznačuje se originálním francouzským designem. Tříkolová koloběžka a odrážedlo je díky svému celokovovému rámu a stabilnímu tříkolovému systému jako stvořená pro každé neposedné dítě.

Koloběžka a odrážedlo pro děti rostou s vaším dítětem, i díky výškově nastavitelné rukojeti. Od 18 měsíců děti používají hračku jako odrážedlo s výškou rukojeti 53 cm a od 24 měsíců jako koloběžku s maximální výškou rukojeti 63 cm. Rodiče dokáží proměnit odrážedlo na koloběžku za minutu díky patentovanému systému, který nevyžaduje žádné nástroje. Gumová kolečka na koloběžce jsou tichá a spolehlivá, chráněná proti proražení, spolu s blatníky. Protiskluzové rukojeti na koloběžce poskytnou dětem pocit jistoty a bezpečí. Koloběžka a odrážedlo pomáhá posilovat svalstvo na končetinách a děti díky ní tráví čas na čerstvém vzduchu. Zároveň si děti trénují i postřeh a reflexy. Při jízdě na koloběžce se doporučuje používat ochranné pomůcky a to chrániče na kolena, zápěstí, lokty a přilbu.

Rozměry dětské koloběžky jsou 68*30*63 cm (výška rukojeti 63 cm) a rozměry odrážedla jsou 60*30*53 cm (výška sedáku 27 cm a rukojeti 53 cm). Nosnost této multifunkční koloběžky je až 20 kg. Váha odrážedla a koloběžky je 2,8 kg. Smoby je renomovaný francouzský výrobce kvalitních plastových hraček pro děti. Plast je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Hračky mají oblé hrany, aby byly děti během veselých her chráněny před zraněními. Barvy na plastových hračkách Smoby rozvíjí dětskou představivost a fantazii, upoutají každé nejmenší děťátko. Proces výroby hraček je přísně kontrolován, splňují i nejvyšší bezpečnostní kritéria.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 18 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu60*30*62 cm
Celková výška62 cm
Rozměry balení16*52*33 cm
Celková délka60 cm
Výška rukojeti53 / 63 cm
Výškově nastavitelnéAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost2,8 kg
Nosnost20 kg
Barvamodrá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.