Koloběžka Minnie Kiddieland se zvukem a světlem od 12-36 měsíců od 12 měsíců

Popis produktu

3kolová koloběžka Minnie Kiddieland je ideálním dárkem pro všechny děti a zejména holčičky od 12 do 36 měsíců s nádherným Disney motivem postavičky Minnie. Pohádková koloběžka se vyznačuje pevnou a stabilní konstrukcí, se kterou se malé dítě cítí bezpečně. Na rukojetích koloběžky se nacházejí tlačítka, která po stisknutí vydávají zábavné zvuky a světla, takže si dětičky jízdu s touto koloběžkou opravdu užijí. Nádherné růžové provedení s bílými puntíky a obrázky Minnie zaujme drobečky na první pohled. Koloběžka má nosnost 20 kg a funguje na baterie 2 x AA, které jsou součástí balení. Dětská koloběžka má 3 kvalitní kolečka s rozdílným průměrem předních kol a zadního kolečka.

Děti jízdu na koloběžce milují a je to skvělá forma pohybové aktivity, při které se učí rovnováze už od útlého věku. Dětská koloběžka Kiddieland je díky třem kolečkům mnohem stabilnější. Děti si zasportují, rozvíjejí si svaly a učí se koordinovat své pohyby. Při jízdě je doporučeno používat ochranné pomůcky, a to chrániče na kolena, zápěstí a lokty a přilbu. Jízda na koloběžce je vzrušující zážitek a zároveň skvělá forma pohybové aktivity pro děti na čerstvém vzduchu.

Kiddieland je výrobce hraček pro miminka a batolata, který na světovém trhu funguje již od roku 1998, licenci na výrobky Disney získali v roce 2002. Kiddieland je rozšířen na americkém kontinentu a ve velké míře i v Evropě. Nabízí hračky s nádherným designem, veselými barvami, se zvukovými a světelnými efekty, s pohádkovými motivy za rozumné ceny. Jejich cílem je nabízet starostlivým rodičům hračky, při kterých se děti nejen zabaví, ale mohou se s nimi i hodně naučit.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 12 měsíců
Rozměry produktu63*36*74 cm
Rozměry balení36*24*65 cm
Na bateriiAno
ElektronickéAno
SvětloAno
ZvukovéAno
HudbaAno
Balení v kartonu A/NAno
Note2 x AA batteries
Barvarůžová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.