Koloběžka tříkolová Mickey Smoby s výškově nastavitelnou rukojetí protiskluzová

Popis produktu

Dětská tříkolová koloběžka Mickey Smoby je krásná tříkolová koloběžka, vhodná pro děti od 3 let, které mají rády pohádky. Koloběžka je vyhotovena v atraktivní červené v kombinaci se žlutou a na řídítkách se nachází vyobrazený motiv pohádkové postavičky myšáka Mickey. Tříkolová koloběžka je díky svému celokovovému rámu a stabilnímu tříkolovému systému jako stvořená pro malé závodníky, kteří s ní zažijí krásné chvíle. Kolečka na koloběžce jsou chráněna proti proražení, v případě potřeby se dají jednoduše odmontovat a vyměnit za nová.

Řídítka se dají nastavit do maximální výšky 70 cm, přičemž celkové rozměry koloběžky jsou 52*32*72 cm. Koloběžka se díky nastavitelným protiskluzovým rukojetím vyznačuje schopností růst spolu s vaším dítětem, takže ji bude využívat opravdu dlouhou dobu, přičemž se bude při jízdě s touto skvělou koloběžkou cítit opravdu bezpečně a komfortně.

Pohádková koloběžka se třemi kolečky je mnohem stabilnější, bezpečnější a pohodlnější než klasická koloběžka, proto neváhejte a zakupte ji svým malým rošťákům. Koloběžka má nosnost 20 kg. Díky koloběžce se děti učí udržovat rovnováhu, rozvíjejí pohybové dovednosti a motoriku. Koloběžka pomáhá posilovat svalstvo na končetinách a děti díky ní tráví čas na čerstvém vzduchu. Zároveň si děti trénují i postřeh a reflexy. Při jízdě na koloběžce se doporučuje používat ochranné pomůcky a to chrániče na kolena, zápěstí, lokty a přilbu.

Koloběžka je skladná a jednoduchá na manipulaci a její celková váha je 2,4 kg. Dítě se nemusí obávat případných nerovností na vozovce, jelikož s tichými a spolehlivými gumovými kolečky s protiskluzovým povrchem nehrozí žádné nebezpečí smyku. Jízda na koloběžce je opravdu velmi příjemná i díky kvalitním protiskluzovým rukojetím, dítě se tak může bez obav vydat na dobrodružnou výpravu. Správná výprava se samozřejmě neobejde i bez doplňkových ochranných pomůcek, na které by měl myslet každý zodpovědný rodič.

Smoby je renomovaný francouzský výrobce kvalitních plastových hraček pro děti. Plast je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Hračky mají oblé hrany, aby byly děti během veselých her chráněny před zraněními. Barvy na plastových hračkách Smoby rozvíjí dětskou představivost a fantazii, upoutají každé nejmenší děťátko. Proces výroby hraček je přísně kontrolován, splňují i nejvyšší bezpečnostní kritéria.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu55*32*70 cm
Celková výška70 cm
Rozměry balení25*44*15 cm
Celková délka55 cm
Výška rukojeti67 - 70 cm
Výškově nastavitelnéAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost2,2 kg
Nosnost20 kg
KolaRubber
Barvačervená
Set produktůNe
gift SS2024ECO162 Lopatka a hrable
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.