Koloběžka Máša a medvěd Smoby tříkolová od 2,5 roku růžová

Popis produktu

Smoby tříkolová koloběžka Máša a medvěd je pohádková koloběžka s originálním designem a pevnou kvalitní konstrukcí. Barevné provedení zelené a růžové je typické pro pohádku Máša a medvěd, která je dnes mezi malými dětmi velmi oblíbená. Každé děťátko určitě zatouží i po koloběžce Máša a medvěd. Dětská tříkolová koloběžka je lehká, díky 3 kolům je jízda maximálně pohodlná a hladká. Kolečka jsou chráněny proti proražení, v případě potřeby se dají jednoduše odmontovat a vyměnit za nové. Pohádková koloběžka je vhodná pro děti od 2,5 roku. Má protiskluzové řídítka, které jsou zároveň sametově hebké na dotek. Nášlapná část je také protiskluzová, pro rychlou, ale bezpečnou jízdu.

Přední část koloběžky je zdobena obrázkem pohádkových postaviček, celá dívčí hračka působí velmi stylově. Tříkolová dětská koloběžka má pevnou konstrukci, je vyrobena z kvalitních materiálů, takže vydrží dlouhá léta. Děti milují jízdu na koloběžce, protože je to vždy vzrušující zážitek a velmi zábavný způsob trávení volného času. Kromě toho se díky koloběžce děti učí udržovat rovnováhu, rozvíjejí pohybové dovednosti a motoriku. Koloběžka pomáhá posilovat svalstvo na končetinách a děti díky ní tráví čas na čerstvém vzduchu. Zároveň si děti trénují i ​​postřeh a reflexy. Pohádkový motiv podněcuje dětskou fantazii a také kreativitu. Pohádková koloběžka se třemi kolečky je mnohem stabilnější, bezpečnější a pohodlnější než klasická koloběžka, proto neváhejte a zakupte ji svým malým rošťáka.

Smoby je renomovaný francouzský výrobce velmi kvalitních plastových hraček pro děti s jedinečným designem. Plast na hračkách Smoby je pevný a odolný, zároveň je velmi jemný a hladký, je to plast sametový na dotek. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Barvy na plastových hračkách Smoby podněcují a rozvíjejí dětskou představivost a fantazii. Upoutají každé dítě a je to skvělý dárek pro nezbedné děti. Proces výroby hraček Smoby je přísně kontrolován, hračky splňují i ​​ty nejvyšší bezpečnostní kritéria. Smoby je zárukou francouzské kvality, originálních designů a jedinečných produktů, které vynikají na evropském trhu. Při jízdě na koloběžce se doporučuje používat ochranné pomůcky a to chrániče na kolena, zápěstí, lokty a přilbu.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 2,5 roku
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu55*32*65 cm
Celková výška65 cm
Rozměry balení33*15*45 cm
Celková délka55 cm
Výškově nastavitelnéAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost2,50 kg
Nosnost20 kg
Barvarůžová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.