Koloběžka Maggie & Bianca Smoby dvoukolová, skládací s nastavitelnou rukojetí od 5 let

Popis produktu

Dětská koloběžka Smoby 2 kolečka a motiv seriálu Maggie a Bianca. Je velmi praktická, protože se dá snadno složit a sbalit do kufru auta. Koloběžka je vhodná pro děti od 5 let. Má protiskluzová řídítka, která jsou zároveň sametově hebká na dotek. Výška řídítek se dá nastavit do 3 poloh, přizpůsobí se výšce děťátka. Koloběžka Smoby má nosnost 50 kg. Zajímavý motiv, moderní růžové odstíny, možnost jednoduchého sbalení na cesty, to vše jsou jedinečné součásti dětské koloběžky Smoby.

Dětská dvoukolová koloběžka je lehká, jezdí se na ní velmi jednoduše a pohodlně. Kolečka jsou chráněna proti proražení, v případě potřeby se dají jednoduše odmontovat a vyměnit za nová. Děti milují jízdu na koloběžce, protože je to vždy vzrušující zážitek a velmi zábavný způsob trávení volného času. Kromě toho se díky koloběžce děti učí udržovat rovnováhu, rozvíjejí pohybové dovednosti a motoriku. Koloběžka pomáhá posilovat svalstvo na končetinách a děti díky ní tráví čas na čerstvém vzduchu. Zároveň si děti trénují i ​​postřeh a reflexy.

V zadní části koloběžky se nachází nožní brzda pro vyšší bezpečnost. Při jízdě na koloběžce se doporučuje používat ochranné pomůcky: chrániče na kolena, zápěstí, lokty a přilbu. Francouzský výrobce Smoby produkuje originální, bezpečné a kvalitní dětské hračky ze sametově jemného plastu. Všechny dětské hračky Smoby mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Proces výroby hraček Smoby je přísně kontrolován, hračky splňují i ​​ta nejvyšší bezpečnostní kritéria.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 5 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu70*32*83 cm
Celková výška83 cm
Rozměry balení65*32*46 cm
Celková délka70 cm
Výška rukojetimax 83 cm
Výškově nastavitelnéAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost2,14 kg
Nosnost50 kg
Barvapurpurová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.