Koloběžka tříkolová Lightyear Mondo s taštičkou

Popis produktu

Tříkolová koloběžka od italského výrobce Mondo je vynikající sportovní hračka pro všechny děti již od 3 let. Tuto kvalitní koloběžku si vaše dítě může sbalit také na výlet či dovolenou, protože má nízkou hmotnost a nezabere moc místa. Dětská tříkolová koloběžka v bílém provedení okouzlí každé dítě. Skvělým doplňkem koloběžky je taštička na řídítkách, ozdobená nápisem Disney Lightyear. Dokonale ladí s designem koloběžky a lze do ní odložit různé drobnosti.

Koloběžka pro děti Mondo má dvě kolečka v zadní části, díky čemuž děti nemusí udržovat rovnováhu během jízdy. Je to výborná první koloběžka pro nejmenší děti. Dětská koloběžka je vybavena třemi kvalitními silikonovými kolečky, která se v případě potřeby dají jednoduše odmontovat a vyměnit za nová. Silikonová transparentní kolečka zvyšují pohodlnost při jízdě a jsou odolná vůči proražení. Kovová konstrukce tříkolky se vyznačuje pevností a odolností, vydrží vašim dětem dlouhá léta. Držadla koloběžky jsou protiskluzová a zároveň příjemná na dotek. Nosnost koloběžky je 20 kg.

Jízda na koloběžce je nejen zábavná, ale také zdraví prospěšná aktivita. Děti posilují svalstvo a motoriku, jistě si s ní zamilují pohyb a sportování. Mondo je italský výrobce, který vyrábí kvalitní produkty z gumy, pěny a PVC. Mondo je oficiálním výrobcem mnoha licencovaných produktů známých pohádek, seriálů a filmů. Při jízdě je doporučeno používat ochranné pomůcky a to chrániče na kolena, zápěstí a lokty a přilbu, které naleznete i v naší nabídce.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodItaly
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.