Koloběžka dvoukolová Ignite Flow Scoot Led Light Mondo se svítícími kolečky lehký pevný skládací rám od 5 let

Popis produktu

Koloběžka dvoukolová Ignite Flow Scoot Led Light je fantastický dárek pro všechny sportovně založené děti od 5 let. Koloběžka má pevnou konstrukci a lehký hliníkový rám, který lze jednoduše složit a vzít na cesty. Modro-černý design koloběžky zaujme kluky na první pohled. Kvalitní kolečka dokáží během jízdy svítit, čímž zajišťují i lepší viditelnost každého jezdce. Řídítka koloběžky jsou měkká a příjemná na dotek, zadní nášlapná brzda se postará o bezproblémové brzdění. Řídítka lze nastavit podle potřeb dítěte až do výšky 86 cm.

Na koloběžce se dokáže vozit dítě o maximální váze až 100 kg. Jízda na koloběžce je nejen zábavná, ale také zdraví prospěšná aktivita. Děti posilují svalstvo a motoriku, jistě si s ní zamilují pohyb a sportování. Kolečka na koloběžce s kvalitními ložisky zaručují maximálně tichý chod, jsou odolná a vydrží stovky vzrušujících jízd vašeho děťátka. Po opotřebení je lze jednoduše vyměnit. Světelná funkce se aktivuje při pohybu koloběžky, nevyžaduje baterie.

Výhodou koloběžky je její nízká hmotnost, děti si ji snadno sbalí na výlet či dovolenou. Italský výrobce Mondo vyrábí kvalitní produkty z gumy, pěny a PVC. Mondo je oficiálním výrobcem mnoha licencovaných produktů známých pohádek, seriálů a filmů, mezi něž patří i Llama a přátelé. Při jízdě je doporučeno používat ochranné pomůcky a to chrániče na kolena, zápěstí a lokty a přilbu, které naleznete i v naší nabídce.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 5 let
PůvodItaly
SvětloAno
Nosnost100 kg
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.