Koloběžka Frozen Mondo Twist & Roll

Popis produktu

Otočná koloběžka Twist & Roll má krásný motiv oblíbené pohádky Ledové království (Frozen). Je to jedinečná koloběžka se zábavnými vlastnostmi pro všechny neposedné děti. Je vhodná zejména pro dívky od 3 let a je laděná v něžné kombinaci modré a růžové barvy. Nosnost tříkolové koloběžky je 20 kg. Dětská koloběžka má 3 kvalitní kolečka s rozdílným průměrem předních kol a zadního kolečka. Po jejich opotřebování se dají jednoduchým způsobem odmontovat a vyměnit za nová.

Maximálně zábavná je tato koloběžka proto, že se při naklonění do strany díky středovému kloubu otáčejí přední kolečka. Otočné řízení je velmi zajímavá vlastnost hlavně pro menší děti, které jsou zvědavé a rády vše zkoumají. Děti tak zažívají více vzrušující jízdu než na klasické koloběžce. Děti se tak učí manévrovat s koloběžkou, učí se udržovat rovnováhu a zároveň posilují svalstvo rukou i nohou. Jízda na koloběžce je aktivita, kterou milují děti všech věkových kategorií a s otočnou koloběžkou je ještě víc vzrušující a zábavnější. Řídítka koloběžky jsou měkká a pohodlná.

Mondo je italský výrobce, který vyrábí kvalitní produkty z gumy, pěny a PVC. Mondo je oficiálním výrobcem mnoha licencovaných produktů známých pohádek, seriálů a filmů, mezi které patří i pohádka o princeznách Anna a Elsa – Ledové království. Při jízdě je doporučeno používat ochranné pomůcky a to chrániče na kolena, zápěstí a lokty a přilbu, které najdete i v naší nabídce. Nášlapná část koloběžky má protiskluzový charakter pro ještě vyšší bezpečnost během jízdy a navíc je ozdobena obrázkem z pohádky.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodVyrobeno v Itálii
Rozměry balení58*16*24 cm
Balení v kartonu A/NAno
Nosnost20 kg
Barvafialová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.