Koloběžka Frozen Smoby tříkolová od 2,5 let modro-růžová od 3 let

Popis produktu

Smoby dětská tříkolová koloběžka Frozen je jedinečná a velmi kvalitní koloběžka, která splňuje nejvyšší standardy bezpečnosti, které podléhají nejpřísnějším evropským normám. Je to úžasná koloběžka, která je díky své nízké váze vhodná pro každé dítě od 2,5 let. Krásné a originální provedení této pohádkové koloběžky nadchne každé děvčátko. Koloběžka má stabilní protiskluzovou podložku s krásným obrázkem Frozen, aby byla zajištěna co nejbezpečnější jízda pro vaše dítě.

Dětská tříkolová koloběžka je vybavena třemi kvalitními silikonovými kolečky, která se v případě potřeby dají jednoduše odmontovat a vyměnit za nová. Silikonová transparentní kolečka zvyšují pohodlnost při jízdě a jsou odolné vůči proražení. Konstrukce koloběžky je kombinací pevné kovové konstrukce a odolného plastu. Koloběžka pro děti Frozenvýškově nastavitelná řidítka, která se dají nastavit podle potřeby vašeho dítěte, a proto koloběžka roste spolu s ním. Madla koloběžky jsou protiskluzová a zároveň příjemná na dotek.

Celá koloběžka je provedena v krásné růžové a modré barvě motivu Smoby postavičky Frozen. Vpředu na madlech má připevněný barevný štítek s motivem Frozen. Jízda na koloběžce je skvělá forma pohybové aktivity a děti ji milují. Dětská koloběžka Smoby je díky třem kolečkům mnohem stabilnější a proto je vhodná pro malé děti již od 2,5 let. Při jízdě je doporučeno používat ochranné pomůcky a to chrániče na kolena, zápěstí a lokty a přilbu. Nosnost koloběžky je 20 kg.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu55*32*65 cm
Celková výška65 cm
Rozměry balení33*15*45 cm
Celková délka55 cm
Výškově nastavitelnéAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost2,50 kg
Nosnost20 kg
Kolagumené, tiché a protišmykové
Barvamodrá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.