Koloběžka dvoukolová Fireman Sam Smoby skládací s brzdou a výškově nastavitelnou rukojetí od 5 let

Popis produktu

Dětská koloběžka Smoby v designu oblíbené pohádky o animovaném hrdinovi Fireman Sam (Požárník Sam) překvapí a potěší každé dítě a zejména chlapce od 5 let. Protiskluzová řídítka, moderní červeno-žluté barevné provedení, možnost jednoduchého složení, to vše nabízí kvalitní koloběžka Smoby. Koloběžka má nízkou váhu, nabízí snadnou manipulaci a obsluhu. Kolečka jsou chráněna proti proražení, v případě potřeby se dají jednoduše odmontovat a vyměnit za nová. V zadní části koloběžky se nachází kvalitní a spolehlivá nášlapná brzda.

 Koloběžka má nastavitelnou rukojeť, takže si ji dítě dokáže nastavit přesně podle svých požadavků a roste spolu s ním. Řídítka se dají nastavit až do maximální výšky 83 cm. Koloběžka se dá velmi snadno složit na polovinu a tak si ji mohou vaše ratolesti vzít na výlet či dovolenou. Koloběžka Fireman Sam s protiskluzovými a tichými gumovými kolečky překvapí každé dítě svými skvělými jízdními vlastnostmi. Děti se při jízdě učí udržovat rovnováhu, rozvíjejí si pohybové dovednosti a motoriku. Koloběžka pomáhá posilovat svalstvo na končetinách a děti si trénují postřeh a reflexy.

Pohádkový motiv oblíbené pohádky Požárníka Sama si oblíbí každé dítě. Při jízdě na koloběžce se doporučuje používat ochranné pomůcky: chrániče na kolena, zápěstí, lokty a přilbu. Celková nosnost koloběžky je 50 kg a její celkové rozměry jsou 70*32*83 cm. Francouzský výrobce Smoby je známý originálními, bezpečnými a kvalitními dětskými hračkami ze sametově jemného plastu. Všechny dětské hračky Smoby mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Proces výroby hraček Smoby je přísně kontrolován, hračky splňují i ta nejvyšší bezpečnostní kritéria.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 5 let
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu70*32*83 cm
Celková výška83 cm
Rozměry balení65*32*46 cm
Celková délka70 cm
Výška rukojetimax 83 cm
Výškově nastavitelnéAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost2 kg
Nosnost50 kg
Barvačervená
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.