Koloběžka Hledá se Dory Mondo tříkolová s taškou

Popis produktu

Tříkolová koloběžka Finding Dory (Hledá se Dory) je krásná a originální koloběžka, která splňuje nejvyšší standardy bezpečnosti. Kvalita splňuje všechny evropské normy. Je to opravdu výjimečná koloběžka, která splňuje potřeby dětí již od 3 let. Koloběžka má stabilní protiskluzovou podložku s obrázky rybičky Dory, aby byla zajištěna co nejbezpečnější jízda pro vaše dítě. Výborným doplňkem koloběžky je taška na řídítkách ve stejném pohádkovém motivu, kde si děti mohou odložit před jízdou různé drobnosti.

Dětská tříkolová koloběžka má 3 kvalitní silikonová kolečka, která se v případě potřeby dají jednoduše odmontovat a vyměnit za nové. Silikonová transparentní kolečka zvyšují pohodlnost při jízdě a jsou odolné vůči proražení. Koloběžka má pevnou kovovou konstrukci v kombinaci s odolným plastem. Dětská pohádková koloběžka má výškově nastavitelná řidítka. Dají se nastavit podle potřeb dítěte, proto koloběžka roste spolu s dítětem. Řídítka koloběžky jsou protiskluzová a zároveň příjemná na dotek.

Mondo je italský výrobce, který vyrábí kvalitní produkty z pryže, pěny a PVC. Mondo je oficiálním výrobcem mnoha licencovaných produktů známých pohádek, seriálů a filmů, mezi které patří i pohádka o zapomnětlivé rybičce- Hledá se Dory. Rybičku Dory znáte již z stejně oblíbené pohádky Hledá se Nemo. Dětská koloběžka Mondo je díky třem kolečkům mnohem stabilnější a bezpečnější než klasické koloběžky, proto je vhodná již od 3 let. Při jízdě je doporučeno používat ochranné pomůcky a to chrániče na kolena, zápěstí, lokty a přilbu, které najdete v naší nabídce.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodVyrobeno v Itálii
Balení v kartonu A/NAno
Nosnost20 kg
Barvamodrá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.