Koloběžka Enchantimals Smoby tříkolová s nastavitelnou rukojetí, protiskluzová

Popis produktu

Dětská tříkolová koloběžka Enchantimals je kvalitní a bezpečná koloběžka, vhodná pro holčičky již od 3 let. Nádherná koloběžka je vyrobena v růžovo-tyrkysovo-fialovém provedení a její řídítka zdobí obrázek s motivem oblíbených animovaných postaviček Enchantimals. Tříkolová koloběžka se zalíbí vaší holčičce hned na první pohled. Koloběžka disponuje kvalitní a pevnou konstrukcí, která v kombinaci se stabilním tříkolovým systémem bezpečně dopraví svou malou pasažérka tam, kam třeba.

Kolečka na koloběžce jsou chráněna proti proražení, v případě potřeby se dají jednoduše odmontovat a vyměnit za nová. Řídítka se dají nastavit od 67 do 70 cm, přičemž celkové rozměry koloběžky jsou 52*32*70 cm. Koloběžka se vyznačuje schopností růst spolu s vaším dítětem, které s ní zažije spoustu zábavy a radostných chvil, takže ho rozhodně tak brzy neomrzí. Koloběžka je skladná a jednoduchá na manipulaci. Dítě se nemusí obávat případných nerovností na vozovce, jelikož s tichými a spolehlivými gumovými kolečky s protiskluzovým povrchem nehrozí žádné nebezpečí smyku.

Moderní koloběžka se třemi kolečky je mnohem stabilnější, bezpečnější a pohodlnější než klasická koloběžka, proto neváhejte a zakupte ji svým malým neposedům. Koloběžka má nosnost 20 kg. S koloběžkou se děti učí udržovat rovnováhu, rozvíjejí pohybové dovednosti a motoriku. Koloběžka pomáhá posilovat svalstvo na končetinách a děti tráví více času na čerstvém vzduchu. Zároveň si děti trénují i postřeh a reflexy. Při jízdě na koloběžce se doporučuje používat ochranné pomůcky, a to chrániče na kolena, zápěstí, lokty a přilbu.

Smoby je renomovaný francouzský výrobce kvalitních plastových hraček pro děti. Plast je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Hračky mají oblé hrany, aby byly děti během veselých her chráněny před zraněními. Barvy na plastových hračkách Smoby rozvíjí dětskou představivost a fantazii, upoutají každé nejmenší děťátko. Proces výroby hraček je přísně kontrolován, splňují i nejvyšší bezpečnostní kritéria.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu55*32*70 cm
Celková výška67 - 70 cm
Rozměry balení46*15*25 cm
Výškově nastavitelnéAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost2,39 kg
Nosnost20 kg
Barvatyrkysová
Set produktůNe
gift SS2024ECO162 Lopatka a hrable
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.