Koloběžka Auta Carbon Smoby Twist&Roll

Popis produktu

Otočná koloběžka Cars Carbon (Auta) je nádherná pohádková koloběžka, která má design inspirovaný populární pohádkou Auta. Aby Blesk McQueen z pohádky Cars zvládal i náročnější trasy, byl vybaven unikátními karbonovými díly a většími koly. Právě karbonovým autíčkem Mcqueen byla inspirována koloběžka Smoby Twist and Roll. Dvě přední kolečka, pohádkový design a šedo-červené barevné provedení - to vše jsou vlastnosti koloběžky Smoby, kterou budou milovat všichni malí jezdci. Dětská otočná koloběžka má lehkou konstrukci a díky 2 kolům v přední části je jízda stabilnější a jednodušší. Kolečka v přední a zadní části mají různý průměr, v případě potřeby se dají odmontovat a vyměnit za nové. Pohádková koloběžka je vhodná pro chlapce od 3 let. Má protiskluzová řidítka, která jsou zároveň sametově hebká na dotek. Protiskluzový povrch je i na nášlapné části, aby dítě stálo na koloběžce stabilně a bezpečně.

Koloběžka Cars Carbon je skvělá první koloběžka pro děti, které se teprve učí jezdit na koloběžce a učí se jak s ní manévrovat. Tříkolová dětská koloběžka má pevnou konstrukci z kvalitních materiálů, takže vydrží dlouhá léta. Koloběžka má nastavitelnou ručku, proto se vašemu dítěti skvěle přizpůsobí. Děti milují jízdu na koloběžce, protože je to vždy vzrušující zážitek a velmi zábavný způsob trávení volného času. Kromě toho se díky koloběžce děti učí udržovat rovnováhu, rozvíjejí pohybové dovednosti a motoriku. Koloběžka pomáhá posilovat svalstvo na končetinách a děti díky ní tráví čas na čerstvém vzduchu. Zároveň si děti trénují i ​​postřeh a reflexy. Pohádkový motiv podněcuje dětskou fantazii. Otočné ovládání, při kterém se pohybem řídítek otáčejí přední kolečka, je velmi zajímavé pro všechny malé děti. Jízda na koloběžce je tak ještě vzrušující.

Smoby je renomovaný francouzský výrobce velmi kvalitních plastových hraček pro děti s jedinečným designem. Plast na hračkách Smoby je pevný a odolný, zároveň je velmi jemný a hladký, je to plast sametový na dotek. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Barvy na plastových hračkách Smoby podněcují a rozvíjejí dětskou představivost a fantazii. Upoutá každé dítě a je to skvělý dárek pro nezbedné děti. Proces výroby hraček Smoby je přísně kontrolován, hračky splňují i ​​ty nejvyšší bezpečnostní kritéria. Při jízdě na koloběžce se doporučuje používat ochranné pomůcky a to chrániče na kolena, zápěstí, lokty a přilbu. Koloběžka má nosnost 20 kg.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu56*23*68 cm
Celková výška68 cm
Rozměry balení29*18*59 cm
Celková délka56 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost2,25 kg
Nosnost20 kg
Kolagumené, tiché a protišmykové
Barvašedá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.