Koloběžka Auta Mondo tříkolová, skládací s úložným prostorem

Popis produktu

Mondo dětská tříkolová koloběžka Cars (Auta) je jedinečná a velmi kvalitní koloběžka, která splňuje nejvyšší standardy bezpečnosti, které podléhají nejpřísnějším evropským normám. Je to úžasná koloběžka, která je díky své nízké váze vhodná pro každé dítě od 3 let. Krásné a originální provedení této pohádkové koloběžky nadchne každé dítě. Koloběžka má stabilní protiskluzovou podložku s krásným obrázkem, aby byla zajištěna co nejbezpečnější jízda pro vaše dítě. Dětská tříkolová koloběžka je vybavena třemi kvalitními silikonovými kolečky, které se v případě potřeby dají jednoduše odmontovat a vyměnit za nové.

Silikonové transparentní kolečka zvyšují pohodlnost při jízdě a jsou odolné vůči proražení. Konstrukce koloběžky je kombinací odolného kovu s plastem. Koloběžka pro děti Auta  výškově nastavitelné řídítka, které se dají nastavit podle potřeby vašeho dítěte, a proto koloběžka roste spolu s ním. Držadla koloběžky jsou protiskluzové a zároveň příjemné na dotek. Cela koloběžka je provedena v krásné červené a bílé barvě motivu oblíbené postavičky autíčka McQueen.

Koloběžka má na řídítkách praktický úložný prostor s pohádkovým motivem, kde si děti mohou uložit medvídka, panenku, či jinou hračku. Společnost Mondo je italský výrobce kvalitních dětských hraček, s dlouholetou tradicí. Děti jízdu na koloběžce milují a je to skvělá forma pohybové aktivity. Dětská koloběžka Mondo je díky třem kolečkům mnohem stabilnější a proto je vhodná pro malé děti již od 3 let. Při jízdě je doporučeno používat ochranné pomůcky a to chrániče na kolena, zápěstí a lokty a přilbu. Celá tříkolka je snadno skládatelná, a dá vzít všude s sebou. Má nosnost 20 kg.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
Balení v kartonu A/NAno
Nosnost20 kg
Barvačervená
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.