Koloběžka BIG tříkolová modrozelená od 18 měsíců

Popis produktu

BIG dětská čtyřkolová koloběžka je vyhotovena v krásném barevném provedení kombinace zelená a modré a je určena stejně pro kluky i holky. Vysoce kvalitní koloběžka německé výroby splňuje nejvyšší standardy bezpečnosti, které podléhají přísným evropským normám. Koloběžka BIG Roller se vyznačuje vysokou stabilitou, a to díky čtyřem kolečkům, je speciálně navržena tak, aby ji mohli používat již dětičky od 18 měsíců. Dětská koloběžka disponuje protiskluzovou nášlapnou plochou pro dosažení bezpečné jízdy vašeho dítěte. Dětská koloběžka pro nejmenší je vybavena čtyřmi velkými a stabilními kolečky. Rozměry koloběžky jsou 50*32*62 cm a její nosnost je 20 kg.

Řídítka koloběžky jsou upraveny tak, aby jejich dítě bez problémů mohlo držet malými ručkami. Inovativním prvkem této koloběžky BIG je velký kloub, který spojuje nášlapnou část a řídítka. V případě potřeby se dá koloběžka jednoduše složit a díky nízké hmotnosti 1,8 kg i bez problémů přenést. Koloběžka BIG tak může dělat společnost vašemu děťátku kdekoliv - na výletě, dovolené či u prarodičů. Při jízdě je doporučeno používat ochranné pomůcky a to chrániče na kolena, zápěstí a lokty a přilbu. Koloběžka je chráněna UV stabilizátory, takže hračka lety neztratí na kráse barev, ani když na ni bude péct slunce. Výrobky BIG jsou testovány v nezávislých ústavech a podtrhují kvalitu produktů. Značka BIG si je jistá kvalitou svých výrobků, a proto poskytuje nadstandardní záruku tři roky.

Dětská koloběžka pro nejmenší BIG Roller je testována německým kontrolním orgánem TÜV Rheinland v souladu s přísnými bezpečnostními normami GS. Německá značka BIG je výrobce špičkových hraček, které získávají ocenění na mezinárodní úrovni. Logo značky BIG je buvol, který prezentuje sílu, odolnost a robustnost - přesně to jsou charakteristické prvky této značky. Značka BIG si zakládá na bezpečnosti svých produktů, použité materiály jsou nejen kvalitní ale i zdravotně nezávadné. Nezaměnitelný design, moderní výrobní postupy a hračky, které splňují požadavky detí - to je značka BIG.

 

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 18 měsíců
PůvodNěmecko
Rozměry produktu50*32*62 cm
Celková výška62 cm
Rozměry balení60*16*32 cm
UV filterAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost1,8 kg
Nosnost20 kg
Barvamodrá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.