Kolo Xtend Mg+Bike Black Blue smarTrike rozšiřitelný rám z magnézia a 2 kotoučové brzdy od 3–7 let

Popis produktu

Připravte svým dětem skvělý dárek v podobě trendového bicyklu Xtend Mg+ Bike od špičkového výrobce smarTrike. Pyšní se prvotřídním rozšiřitelným rámem z magnézia, který se přizpůsobí velikosti a schopnostem dítěte, aby získalo co nejlepší zážitky a zkušenosti z jízdy. Pevný odlehčený rám umožní dítěti snadněji udržovat rovnováhu a minimalizuje jeho námahu. Malí jezdci ocení ergonomické sedadlo, na kterém vydrží sedět dlouhé hodiny a při brzdění se spolehnou na kotoučové brzdy nejvyšší kvality. Xtend Mg+ v modro-černém provedení roste spolu s vaším dítětem od 3 do 7 let.

Xtend Mg+ roste s vaším dítětem ve 3 krocích:

  • Krok 1: Balanční odrážedlo
    Ve věku 3–4 let ho používá jako odrážedlo – bez pedálů a s rámem na nejnižší úrovni. Učí se, jak správně udržovat rovnováhu, stabilitu, připravuje se na přechod na kolo. V případě únavy využije stupačky pod sedadlem, na které si vyloží nohy.
  • Krok 2: Kolo
    Ve věku 4-5 let lze připojit na kolo pedály a dítě se začne učit samostatně šlapat.
  • Krok 3: Přizpůsobení věku a výšce dítěte
    Ve věku 6–7 let děti rychle rostou a vy máte možnost jim upravit kolo přesně na míru. Nastavujte výšku sedáku a prodlužte rám, aby co nejlépe vyhovoval potřebám dítěte.

Nadčasové kolo Xtend Mg+ vydrží ve vaší rodině po dlouhá léta a využijí ho i další generace dětí. Díky jeho jedinečné funkci dokážete nastavit výšku sedadla od 38 do 56 cm, výšku rukojetí od 65 do 70 cm a celkovou délku kola od 103 do 105 cm. Výrobce smarTrike přináší dětem výsledek dlouholetého vývoje, který je překvapí svou multifunkčností, vysokou kvalitou a elegantním vzhledem. Protiskluzové pedály a kvalitní kola zajistí hladkou a bezproblémovou jízdu i po menších nerovnostech. Na předním kole je blatník, který brání nadměrnému znečištění dětského oblečení zejména během nepříznivého počasí.

Děti se s kolem vydrží bavit dlouhá léta, budou si posilovat svalstvo na rukou i nohou, naučí se udržovat rovnováhu a stabilitu. V prvních letech se odrážejí na odrážedle a později, když jim připojíte pedály, mají už správné návyky, a o to rychleji začnou samostatně jezdit na kole. Xtend si mohou mezi sebou půjčovat i sourozenci, kterým nastavíte kolo podle jejich potřeb. Hmotnost kola je 7,5 kg. Pro vyšší bezpečnost dítěte doporučujeme využívat i bezpečnostní doplňky, mezi které patří dětské chrániče a přilba. Nejsou součástí produktu, dají se však u nás samostatně dokoupit.

Vlastnosti

  • kolo a odrážedlo 2v1
  • pevná kovová konstrukce z magnézia
  • stupačky pro odpočinek a relax
  • rozšiřitelný rám
  • kotoučové brzdy
  • odnímatelné protiskluzové pedály
  • ergonomicky tvarované sedlo
  • blatník na předním kolečku
  • od 3 do 7 let
  • nejmodernější design
  • splňuje i nejvyšší bezpečnostní požadavky

smarTrike je celosvětově nejprodávanější, a navíc oceňovaná značka dětských tříkolek a odrážedel. Na trhu působí již dekádu, a jako první výrobce přišel s inovací výškově nastavitelné rukojeti pro rodiče. smarTrike je světový lídr v prodeji, produkci a inovacích dětských tříkolek. S miliony tříkolek prodaných každoročně je zárukou kvality a bezpečnosti i pro vaše ratolesti.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
Výška sedací plochy37 - 56 cm
Celková délka105 - 108 cm
Výška rukojeti65 - 70 cm
Výškově nastavitelnéAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost7,5 kg
Barvamodrá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.