Kolébka Frozen Smoby pro 42 cm panenku s peřinkou od 18 měsíců

Popis produktu

Smoby kolébka Frozen je úžasný doplněk na hraní, pro panenku s velikostí 42 cm. Houpací hračka je vhodná pro dívky od 18 měsíců, má motiv pohádky Ledové království, která je dnes mezi nejmenšími dívkami velmi populární. Kolébka pro panenku má rozměry 29*52*26 cm a modro-bílé barevné provedení. Princezny Anna a Elsa zdobí přední část kolébky. Je to hračka ideální pro nejmenší holčičky, které se rady starají o své panenky jako o vlastní děti, aby je mohli snadno uspávat. Dívčí hračka je lehká, hebká na dotek, má realistický design, vypadá jako opravdová kolébka pro miminka. Přichází v balení se světle modrou přikrývkou pro panenku.

Hra s panenkami byla již v dávných dobách mezi malými dívkami velmi oblíbená, zná ji každá babička či maminka. Kromě zábavy však poskytuje i mnoho možností pro růst a rozvoj dítěte. Dívky se velmi rády starají o svou panenku jako o vlastní miminko, koupi ji, krmí, uspávají, oblékají. Takovou péčí se dívky přibližují světu dospělých a zkouší, co život maminky přináší. Rozvíjí se jejich jemná motorika a manuální dovednosti, vyprávěním se se svým miminkem se rozvíjejí i komunikační a jazykové schopnosti dětí. Vymýšlením různých příběhů se podporuje i rozvoj dětské fantazie, představivosti a tvořivosti. Holčičky mají mnoho možností na hru s kolébkou na uspávání Frozen od francouzského výrobce Smoby.

Smoby je renomovaný francouzský výrobce plastových hraček pro děti. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Barvy na plastových hračkách Smoby podněcují a rozvíjejí dětskou představivost a fantazii, upoutají každé nejmenší děťátko, proto je to nejlepší dárek pro vaše nejmenší. Proces výroby hraček Smoby je přísně kontrolován, hračky splňují i ​​ty nejvyšší bezpečnostní kritéria. Smoby je zárukou francouzské kvality, originálních designů a jedinečných produktů, které vynikají na evropském trhu.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 18 měsíců
PůvodFrancie
Rozměry produktu29*52*26 cm
Balení v kartonu A/NAno
Barvamodrá
Vhodné pro panenku42 cm
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.