Kolébka pro panenku 42 cm Baby Nurse Smoby růžová s kytičkami a srdíčky od 18 měsíců

Popis produktu

Smoby kolébka Baby Nurse pro panenku je kvalitní plastový výrobek, vhodný pro panenku o velikosti 42 cm. Kolébka pro dětskou panenku má krásné provedení v jemné světle růžové a tmavě růžové barvě s kytičkami a srdíčky. Přikrývka pro panenku je vyrobena z kvalitní tkaniny. Kolébka je vyrobena z pevných a odolných plastových materiálů, které jsou zároveň jemné a sametové na dotek. Je to skvělá hračka, která slouží jako doplněk k panence. Kolébka má jemné oblé tvary, které se rozhoupe při jemném dotyku, a tak dítě uspává svou oblíbenou panenku.

Z obou stran kolébky jsou úchyty, na snadné přenášení. K čištění tkaniny používejte pouze jemně navlhčenou houbičku. Hra dítěte s panenkou rozvíjí kognitivní, motorické schopnosti a samostatnost. Dívky se hrají na maminku. Děti rádi předstírají že jejich panenka je opravdová. Na vlastní panence se učí jak ji oblékat a svlékat, což pak praktikují i ​​sami na sobě. Hra s dětskou panenkou je pro děti důležitá i při rozvíjení komunikačních a jazykových dovedností. Je to úžasný způsob jak připravit dítě na příchod sourozence.

Prostřednictvím držení, krmení, uspávání, a hry s dětskou panenkou, děti napodobují dospělé, a učí se jak dávat lásku ostatní. Určitě si získá srdce každé malé princezny. Hra s panenkou patří mezi nejoblíbenější dětské hry. Děti se rádi starají o svou panenku. Smoby je renomovaná francouzská značka, která se zabývá výrobou kvalitních hraček ze zdravotně nezávadných materiálů. Produkty Smoby mají vysokou kvalitu, a jsou držitelem evropských certifikátů kvality. Kolébka pro panenku je doplněk pro hru s panenkou, vhodný pro děti od 18 měsíců. Rozměry kolébky jsou 29*26*52 cm.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 18 měsíců
PůvodFrancie
Rozměry produktu26*52*29 cm
Rozměry balení57*10*34 cm
Hmotnost1,49 kg
Vhodné pro panenku42 cm
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.