Kolébka pro panenku Baby Nurse Smoby s kolotočem na postýlku pro 42 cm panenku od 18 měsíců

Popis produktu

Kolébka pro panenku Baby Nurse od francouzského výrobce Smoby je kvalitní kolébka a zároveň postýlka, vhodná pro panenku s maximální velikostí 42 cm. Postýlka pro panenku v růžových odstínech je vyrobena z pevných a odolných plastových materiálů, které jsou zároveň jemné a sametové na dotek. Holčičky-maminky se velmi potěší i krásnému zlatému kolotoči, který je nad postýlkou a pomůže jim s uspáváním panenky. Na kolotoči jsou znázorněna srdíčka a ptáčci. Na dětské postýlce je velký nápis Baby Nurse s obrázky srdíček, hvězdičky a motýlka. Holčičky v této nádherné postýlce mohou panenku houpat, uspávat a zažijí s ní hodně radostných chvil.

Postýlka pro panenky je skvělý doplněk pro hru s panenkou, kterým potěšíte zejména holčičky ve věku od 18 měsíců. Postýlka má jemné oblé tvary a rozhoupe se při jemném dotyku, a tak dítě uspává svou oblíbenou panenku. Kolébka je lehoučká a dá se jednoduše přenášet. Rozměry postýlky pro panenku jsou 47*30*60 cm, přičemž celková výška postýlky je 60 cm. Panenka není součástí balení. K čištění hračky používejte pouze jemně vlhkou houbu. Hra dítěte s panenkou rozvíjí kognitivní, motorické schopnosti a samostatnost. Dívky si hrají na maminku. Děti rády předstírají, že jejich panenka je opravdová. Na vlastní panence se učí, jak ji oblékat a svlékat, což pak praktikují i samy na sobě. Hra s dětskou panenkou je pro děti důležitá i při rozvíjení komunikačních a jazykových schopností.

Francouzská společnost Smoby má dlouholetou tradici ve výrobě dětských hraček. Je lídrem na trhu, a hračky jsou vyrobeny ze zdravotně nezávadného a kvalitního plastového materiálu, který prošel evropskými testy kvality. Je to krásná a jedinečná hračka svého druhu, která zaručí vaší malé princezně dlouhé hodiny strávené hrou se svou oblíbenou panenkou. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Hračky Smoby podněcují a rozvíjejí dětskou představivost a fantazii, upoutají každé nejmenší děťátko, proto je to nejlepší dárek pro vaše nejmenší.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 18 měsíců
PůvodFrancie
Rozměry produktu47*30*60 cm
Celková výška60 cm
Rozměry balení36*10*55 cm
Celková délka47 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost1,3 kg
Barvarůžová
Vhodné pro panenku32 - 42 cm
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.