Figurka kočka v nádobě 44 Cats Smoby 12 druhů 7*7*9 cm (cena za 1 kus)

Popis produktu

Figurka kočka v nádobě s motivem oblíbeného animovaného seriálu 44 Cats (44 koček) je jako stvořená pro všechny děti od 3 let, které rády sbírají animované figurky. Každá z oranžových nádob skrývá 1 kočičku, se kterou potěšíte své dítě a může si ji přidat do své sbírky. V oranžových nádobách se nachází 1 z 12 druhů kočiček, dítě po otevření najde jednu z následujících figurek: Lampo, Milady, Meatball, Pilou, Neko, Snobine, Super Snoogie, Gas, Wrench, Cosmo, Lola a Boss. Klasické sběratelské figurky se stanou ozdobou každého dětského pokoje. Uvedená cena platí za 1 figurku.

Figurky veselých kočiček mají velký význam na správný vývoj dítěte, které poznává nové barvy a tvary, seznamuje se s novými animovanými hrdiny. Rozvíjí si fantazii a představivost, manipulací s figurkami si zlepšuje jemnou motoriku. Učí se jména postaviček, vytváří si k nim asociace a vymýšlí jim další veselá dobrodružství. Figurka kočičky je vyhotovena z kvalitních a jemných plastů, vydrží dětem dlouhá léta. Doplní si jí svou sbírku, přičemž si se svými sourozenci a kamarády budou vyprávět příběhy o odvážných kočičkách.

Smoby již dlouhá léta přináší dětem prvotřídní hračky s pravým francouzským designem. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Produkty Smoby všestranně rozvíjejí vaše děti, formují jejich osobnost, upoutají každé nejmenší děťátko. Hračky splňují i ta nejvyšší bezpečnostní kritéria a jsou zárukou špičkové francouzské kvality a moderního vzhledu.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodVyrobeno ve Francii
Celková výška9 cm
Rozměry balení7*7*9 cm
Barvaoranžová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.