Zábavný set kočka Milady 44 Cats Deluxe Smoby s různými funkcemi

Popis produktu

Zábavný set kočka Milady Deluxe z animované série 44 Cats je perfektní dárek pro všechny děti a zejména holčičky od 3 let. V tomto krásném setu se nachází bílá kočička Milady se žlutými brýlemi, spolu s jejím oblíbeným místem na spaní – modrý monitor, ve kterém ráda odpočívá a relaxuje na zelené podložce, která se dá odtud jednoduše vyjmout. Monitor je umístěn na fialovém sudu, ke kterému je připevněno otočné kolo s praktickou lampičkou s podnosy. Dítě si dosyta zahraje s kočičkou a může přizpůsobovat tvar jejího tělíčka díky otočným kloubům. Pro větší zábavu skrývá v sobě sud i tajnou skrýš.

Děti získají množství radostných zážitků při hře s oblíbenou kočičkou. Figurky kočiček všestranně rozvíjejí chlapce a dívky, poznávají nové barvy a tvary, procvičují si jemnou motoriku a také si rozvíjejí fantazii a představivost, vymýšlejí si své vlastní dobrodružství s odvážnými kočičkami. Figurka je vyhotovena z kvalitních plastů, vydrží dětem dlouhá léta. Dítě si může zahrát na sběratele a rozšiřovat si svou sbírku i dalšími postavičkami kočiček, které nabízíme v našem e-shopu. S touto výbornou hračkou se zabaví i několik děti, kamarádi a sourozenci, přičemž si budou vyprávět příhody s kočičkami a vzpomínat na jejich příhody.

Smoby již dlouhá léta přináší dětem prvotřídní hračky s pravým francouzským designem. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Produkty Smoby všestranně rozvíjejí vaše děti, formují jejich osobnost, upoutají každé nejmenší děťátko. Hračky splňují i ta nejvyšší bezpečnostní kritéria a jsou zárukou špičkové francouzské kvality a moderního vzhledu.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry balení26*11*20 cm
Barvamodrá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.