Figurka kočka Gas ve vaně 44 Cats Smoby 17*19*7 cm

Popis produktu

Figurka kočka Gas z animované televizní série 44 Koček je tím pravým dárkem pro všechny děti od 3 let. Nezbedná kočička Gas, která se přátelí s hudebníky ve skupině Buffycats, potěší každého malého sběratele. Hnědá kočička s kloboučkem na hlavě přichází v balení spolu s modrou vanou, do které ji děti mohou kdykoli uložit. Realistický vzhled, detailní zpracování a syté barvy na figurce Gas přinese dětem množství radostných chvil. Sběratelskou figurku z dílny francouzských designérů Smoby si dítě může doplnit i dalšími postavičkami z této animované televizní série, která si získala děti po celém světě.

Nadčasové figurky kočiček všestranně rozvíjejí vaše dítě, které poznává nové barvy a tvary, seznamuje se s animovanými hrdiny. Rozvíjí si fantazii a představivost, manipulací s figurkami si zlepšuje jemnou motoriku. Učí se jména postaviček, vytváří si k nim asociace a vymýšlí jim další veselá dobrodružství. Figurka kočičky je vyhotovena z kvalitních plastů, vydrží dětem dlouhá léta. Doplní si jí svou sbírku, přičemž si se svými sourozenci a kamarády budou vyprávět příběhy o odvážných kočičkách. Rozměry produktu jsou 17*19*7 cm.

Smoby již dlouhá léta přináší dětem špičkové hračky s pravým francouzským designem. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Produkty Smoby všestranně rozvíjejí vaše děti, formují jejich osobnost, upoutají každé nejmenší děťátko. Hračky splňují i ta nejvyšší bezpečnostní kritéria a jsou zárukou špičkové francouzské kvality a moderního vzhledu.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry balení17*19*7 cm
Barvahnědá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.