Kočičí dům na stromě 44 Cats Smoby s množstvím funkcí

Popis produktu

Nádherný domeček pro kočičky z televizní série 44 Cats od francouzských Smoby je vynikající dárek pro všechny chlapce a dívky od 3 let. Pohádkový kočičí dům na stromě nabídne dětem různé zábavné funkce, díky kterým je zabaví na dlouhé hodiny. Při otáčení kolotoče se sedadlem ve vrchní části domku se začne zavěšený balón pohybovat nahoru a dolů, s praktickou houpačkou na větvi mohou pohoupat figurku kočičky Lampo, která je součástí balení. Domeček s otevíratelnými dvířky skrývá prostor pro figurky s maximální výškou 7,6 cm.

Víceúrovňový domeček poskytuje množství herních příležitostí, které podněcují dětskou fantazii a kreativitu. Do zelené koruny stromu, která je ze zadní části snadno přístupná, si děti uloží další oblíbené figurky kočiček, které najdete v naší nabídce. Spolu s nimi si mohou vymýšlet vlastní dobrodružství a veselé příhody. Naplánují jim denní program, aktivity a spolu se svými sourozenci a kamarády si budou připomínat ty nejlepší seriálové scény. Při hře s figurkami a domečkem si rozvíjejí i jemnou motoriku a komunikační schopnosti. Stromový domeček pro kočičky v zářivých barvách ozdobí každý dětský pokoj a vydrží dětem dlouhá léta. Je vyroben z kvalitního a odolného plastu se zaoblenými hranami.

Smoby již dlouhá léta přináší dětem špičkové hračky s pravým francouzským designem. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Produkty Smoby všestranně rozvíjejí vaše děti, formují jejich osobnost, upoutají každé nejmenší děťátko. Hračky splňují i ta nejvyšší bezpečnostní kritéria a jsou zárukou špičkové francouzské kvality a moderního vzhledu.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry balení32*42*20 cm
Balení v kartonu A/NAno
Barvazelená
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.