Kočárek sportovní s textilním potahem Pushchair Natur D'Amour Baby Nurse Smoby pro 42 cm panenku výška rukojeti 58 cm od 18 měsíců

Popis produktu

Kočárek sportovní s textilním potahem Pushchair Natur D'Amour z kolekce Baby Nurse potěší všechny děti a zejména holčičky od 18 měsíců, které si rády hrají se svými panenkami. Originální provedení v jemných pastelových barvách okouzlí malé maminky, které budou moci do sedačky usadit panenku o maximální velikosti 42 cm. Na sedadle je kvalitní textilie s moderním vzorem. S kočárkem se dětem snadno manévruje a rukojeť je ve výšce 58 cm od země. Panenka není součástí balení.

Kovová konstrukce v kombinaci s odolným a kvalitním plastem zaručí dětem nerušený zážitek při jízdě s kočárkem se svojí oblíbenou panenkou. Holčičky se mohou vydat na procházky do parku, používat jej v interiéru i exteriéru. Hraní si s panenkami je krásná hra, kterou mají v oblibě všechny malé holčičky, přičemž všestranně rozvíjí děti, učí se zodpovědnosti, přirozeným a hravým způsobem se přibližují světu dospělých. Rozměry produktu jsou 58*38*58 cm, kočárek je skladný, lze jej snadno přenášet.

Francouzský Smoby je přední výrobce hraček, které se vyznačují osobitým vzhledem a všestranně rozvíjejí vaše děti. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Barvy na hračkách Smoby rozvíjejí v dětech kreativitu a individualitu, upoutají každé i nejmenší děťátko. Hračky splňují i ta nejvyšší bezpečnostní kritéria a jsou zárukou francouzské kvality a originálního vzhledu.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 18 měsíců
PůvodFrancie
Rozměry produktu58*38*58 cm
Celková výška58 cm
Rozměry balení35*13*60 cm
Výška rukojeti58 cm
Balení v kartonu A/NAno
Noteno baby
Barvabéžová
Vhodné pro panenku42 cm
Set produktůNe
gift SS2024ECO787 Vanička s nočníkom
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.