Kočárek pro dvě panenky retro Maxi Cosi&Quinny Smoby (65,5 cm rukojeť) růžový

Popis produktu

Kočárek pro dvě panenky Maxi Cosi&Quinny má moderní design doplněný retro prvky. Dětský kočárek pro panenky dvojčata je proveden v krásné kombinaci tmavě růžové barvy s šedou doplněné bílou konstrukcí. Dítě si s ním užije dvojnásobnou radost, protože na procházku si může vzít rovnou dvě panenky nebo medvídky. Kočárek pro panenku je určen pro každou panenku s výškou 42 cm. Panenka má bezpečnostní pás, aby nevypadla. Kočárek má pevnou kovovou konstrukci v kombinaci s plastem, je lehký a zároveň stabilní. Má ergonomicky tvarovanou rukojeť, ideální pro děti od 3 let. Její výška od země je 65,5 cm. Kolečka na kočárku jsou gumová. Přední kola jsou od sebe vzdálena, a tak dítě snadno manévruje s kočárkem do stran a s lehkostí překonává i překážky na cestě. Přední kola se otáčejí o 360 stupňů, jsou velmi tichá.

Dětský kočárek pro panenku Smoby Maxi Cosi&Quinny má realistický vzhled jako opravdový kočárek pro děti. Je pohodlný a plastová sedadla jsou potažena speciálním textilem. Ve spodní části kočáru pro panenku je velký úložný prostor na uskladnění doplňků nebo jiných hraček. Krásný moderní kočárek, velmi pěkná verze kočárků jaké používají maminky. Kočárek pro panenky dvojčata je kompatibilní s hlubokým kočárkem Maxi Cosi&Quinny. Kočárek pro dětskou panenku je kvalitní francouzský výrobek, vyrobený s citem pro francouzský design, s pevnou kovovou konstrukcí, v kombinaci s odolnými plasty. Plastový materiál je kvalitní a sametový na dotek. Holčičky, které rády vozí své panenky, si s tímto kočárkem vyhrají dlouhá léta. K čištění tkaniny používejte pouze houbičku lehce navlhčenou ve vodě. Je to realistická replika opravdového sportovního dětského kočárku.

Děti milují hru s panenkou, rády ji koupou, převlékají, krmí, uspávají nebo vozí v kočárku. Kočárek pro panenku je skvělý doplněk, pro každou malou princeznu, která chce svou panenku vzít na procházku. Produkty Smoby mají vysokou kvalitu, a jsou držitelem evropských certifikátů kvality. Hra s dětskou panenkou je pro děti důležitá i při rozvíjení komunikačních a jazykových dovedností. Smoby je renomovaná francouzská značka, která se zabývá výrobou kvalitních hraček ze zdravotně nezávadných materiálů. Panenka může být vymyšleným přítelem dítěte, se kterým si vytvoří svůj vlastní svět. Seznamuje se s lidskými city, hraje si na maminku a přitom napodobuje dospělé. Rozměry produktu jsou 52*39*67 cm.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu52*39*67 cm
Celková výška67 cm
Rozměry balení34*15*54 cm
Celková délka52 cm
Výška rukojeti65,5 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost2,95 kg
Barvarůžová
Vhodné pro panenku42 cm
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.